Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
SR /NRG power 180lc
bebesr180:
da a jel nije isto paljenje hexagon i sp ???
bebesr180:
eo da napisem da je stigao keihen 28 od clana J.U.R.C.A a prirubnica ce za koji dan i dok se ovako jos nadje koji dan za provozat tako ce sr biti kad malo zahladi ide stroker radilica, neki spuh, glava malo bolja i jos dosta sitnica kao sto je vec napisano gore....
bebesr180:
danas sam malo sjedio i gledao u sr i nrg power 2006 god. sto sam kupio prije par dana i odlucio da ce se SR vratiti na pocetak price na 50 ccm a NRG otic u bb svijet MALO ZA PROMJENU JEL JE SVE VISE I VISE SR-OVA BB KOD NAS U KRAJU a ide zima vremena imam i polako ce se pocet vec sutra kao sto ce biti i koja slika od nrg-ija kakav je sada i sta se radi :dontknow: ova ce se tema vjerovatno zakljucat i otvorit nova za nrg 180 al za to ima jos vremena :icon_thumright:
animatrix:
eeee to :) to sam ja ovim budalama govorio al nisu htjeli slusati. bb energija ftw!
bebesr180:
a neznam svako ima svoje misljenje a vec sam radio par nosaca tako znam varit i sve sam netreba mi neki majstor i tako dalje zasto nebi napravio nesto cega nema bas i rijetko je za vidjet na cesti kod nas u okolici nema ni jedan nrg bb kolko ja znam
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju