Tehnički kutak > Garaža
Runner SP 180
igor.sb:
nemoj sam stavljat onu racing crvenu diht masu :redface: :redface:
steeef:
neznam zakaj bi izgubil?
teško koi sp danas ima da nije šarafano po njemu..tak da bi ja uzel prije ovog di vidim ko i kak je radil i kae stavljeno unutra i zbog čeg je došlo do toga nego da kupujem od nekog panja sa oglasa koi ti veli svakaj smao da proda pa onda doma vidiš kak si se zapomogel..
samo ti njega sklopi fino i bude ko nov :icon_thumright:
vanjossi:
--- Citat: igor.sb - 10 Veljača, 2013, 23:51:24 ---nemoj sam stavljat onu racing crvenu diht masu :redface: :redface:
--- Kraj citata ---
crvena je tvornička, sta nevalja sa njom ?
--- Citat: steeef - 10 Veljača, 2013, 23:52:09 ---neznam zakaj bi izgubil?
teško koi sp danas ima da nije šarafano po njemu..tak da bi ja uzel prije ovog di vidim ko i kak je radil i kae stavljeno unutra i zbog čeg je došlo do toga nego da kupujem od nekog panja sa oglasa koi ti veli svakaj smao da proda pa onda doma vidiš kak si se zapomogel..
samo ti njega sklopi fino i bude ko nov :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
zasto bi ja nešto obrazlagao 16ogišnjim rejserima, koji ovakav skuter mogu zamišljat samo u mokrim snovima?
bit ce sve slikano kad bude slagano :icon_thumright:
kiza-iz-kvarta:
--- Citat: Grale - 10 Veljača, 2013, 23:49:01 ---Koda ce ga i prodat na forumu :toothy12:
--- Kraj citata ---
to si dobro rekao :icon_thumright: a i ne vjerujem da bi ga Vanja htio mjenjat za dabrove brkove,drvene stražarnice iz JNA,sajle od lifta i ostala sredstva trgovanja ovog foruma :glasses9:
vanjossi:
--- Citat: kiza-iz-kvarta - 11 Veljača, 2013, 00:43:54 ---
--- Citat: Grale - 10 Veljača, 2013, 23:49:01 ---Koda ce ga i prodat na forumu :toothy12:
--- Kraj citata ---
to si dobro rekao :icon_thumright: a i ne vjerujem da bi ga Vanja htio mjenjat za dabrove brkove,drvene stražarnice iz JNA,sajle od lifta i ostala sredstva trgovanja ovog foruma :glasses9:
--- Kraj citata ---
:notworthy:
mijenjam za CIKE i burek ali mora biti iz Ogulina
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju