Tehnički kutak > Garaža

Runner SP 180

<< < (115/132) > >>

vanjossi:
digla se boja od oksidacije, vidi se u kutu na prvoj slici da sam stavio malo šprickita tamo gdje se ogulila boja

Dox:
super da si rijesio navoje , te spirale su najbolji nacin rijesavanja navoja , ja nikad nisam imal problema s njima niti bio tko koga znam
a sa renco sprejevima sam imao samo neugodna iskustva , duplicolor su mi najbolji sprejevi s kojima sam radil , ovaj renco kad ti dode do vode il malo blata bude sav flekav i tak ostane poslje pranja , duplicolor se cak i dobro opire benzinu

nice bike  :icon_thumright:

walkay:
Da vidim, ma napravit ces to... ja bi trebao klijesta dat na plastificiranje ali mi nije hitno, prvo je Skipper na redu.  :icon_thumright:

vanjossi:

--- Citat: Dox - 11 Siječanj, 2013, 19:05:00 ---super da si rijesio navoje , te spirale su najbolji nacin rijesavanja navoja , ja nikad nisam imal problema s njima niti bio tko koga znam
a sa renco sprejevima sam imao samo neugodna iskustva , duplicolor su mi najbolji sprejevi s kojima sam radil , ovaj renco kad ti dode do vode il malo blata bude sav flekav i tak ostane poslje pranja , duplicolor se cak i dobro opire benzinu

nice bike  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

ja se nadam da ce kod mene također biti sve ok, nije neko opterećenje pa mislim da nebi trebalo bit problema

što se tiče spreja,dosta se dimio spuh kad sam ga provozao i danas kad sam ga vozio jos uvijek smrdi, ovo je privremeno riješenje jer kad sam skidao staru boju vidio sam da je auspuh zahvatio zub vremena i da ce ga trebat pjeskarit, a to cu odraditi jednom kad budem i felge riješavao

nesjecam se koji je proizbođač bio prosli put ali ovaj renco ima ovu lijepu mat boju dok mi je prije bio sjajan auspuh

[R]UNNE[R]:
.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju