Tehnički kutak > Garaža
Runner SP 180
vanjossi:
digla se boja od oksidacije, vidi se u kutu na prvoj slici da sam stavio malo šprickita tamo gdje se ogulila boja
Dox:
super da si rijesio navoje , te spirale su najbolji nacin rijesavanja navoja , ja nikad nisam imal problema s njima niti bio tko koga znam
a sa renco sprejevima sam imao samo neugodna iskustva , duplicolor su mi najbolji sprejevi s kojima sam radil , ovaj renco kad ti dode do vode il malo blata bude sav flekav i tak ostane poslje pranja , duplicolor se cak i dobro opire benzinu
nice bike :icon_thumright:
walkay:
Da vidim, ma napravit ces to... ja bi trebao klijesta dat na plastificiranje ali mi nije hitno, prvo je Skipper na redu. :icon_thumright:
vanjossi:
--- Citat: Dox - 11 Siječanj, 2013, 19:05:00 ---super da si rijesio navoje , te spirale su najbolji nacin rijesavanja navoja , ja nikad nisam imal problema s njima niti bio tko koga znam
a sa renco sprejevima sam imao samo neugodna iskustva , duplicolor su mi najbolji sprejevi s kojima sam radil , ovaj renco kad ti dode do vode il malo blata bude sav flekav i tak ostane poslje pranja , duplicolor se cak i dobro opire benzinu
nice bike :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ja se nadam da ce kod mene također biti sve ok, nije neko opterećenje pa mislim da nebi trebalo bit problema
što se tiče spreja,dosta se dimio spuh kad sam ga provozao i danas kad sam ga vozio jos uvijek smrdi, ovo je privremeno riješenje jer kad sam skidao staru boju vidio sam da je auspuh zahvatio zub vremena i da ce ga trebat pjeskarit, a to cu odraditi jednom kad budem i felge riješavao
nesjecam se koji je proizbođač bio prosli put ali ovaj renco ima ovu lijepu mat boju dok mi je prije bio sjajan auspuh
[R]UNNE[R]:
.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju