Tehnički kutak > Garaža

Runner SP 180

<< < (100/132) > >>

vanjossi:
piše na sajtu, ja sam tako naručio polini role koje su imale odstupanja od 1g,tj bile su teže, vagica je točna 1000000000% kazem da sam vagao sve malossi role i polini neke koje imam doma sve kazu tocno osim ovih, tako rms npr ima isto drastična odstupanja

ugl propinje se ko mustang sa ovih 16.3  :toothy12:

--- Citat: Josip - 13 Siječanj, 2012, 15:36:44 --- vrti nekih 9,2t (ima jos djelova na scoot-u)

--- Kraj citata ---

ako je diran cilindar moguce da se toliko vrti

Josip:

--- Citat: vanjossi - 13 Siječanj, 2012, 18:44:27 ---piše na sajtu, ja sam tako naručio polini role koje su imale odstupanja od 1g,tj bile su teže, vagica je točna 1000000000% kazem da sam vagao sve malossi role i polini neke koje imam doma sve kazu tocno osim ovih, tako rms npr ima isto drastična odstupanja

ugl propinje se ko mustang sa ovih 16.3  :toothy12:

ako je diran cilindar moguce da se toliko vrti

--- Kraj citata ---

je malo, i jos neke sitnice, gospon srad je ima prste u tome  :icon_biggrin:

vanjossi:
nisi falia sa SRAD-om, on je pravi meštar  :icon_thumright:

utisci danas kad sam natočio do čepa, skuter više ne skače na zadnji toliko vec svugdje proklizuje zadnji kotač :toothy10:

trebao sam ga odavno uzet  :frajer:

steeef:
moment :)

walkay:

--- Citat: vanjossi - 14 Siječanj, 2012, 17:23:57 ---nisi falia sa SRAD-om, on je pravi meštar  :icon_thumright:

utisci danas kad sam natočio do čepa, skuter više ne skače na zadnji toliko vec svugdje proklizuje zadnji kotač :toothy10:

trebao sam ga odavno uzet  :frajer:

--- Kraj citata ---
Znaci valja taj Polini variomat, koje rolice si sad stavio?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju