Tehnički kutak > Garaža
Runner SP 180
vanjossi:
piše na sajtu, ja sam tako naručio polini role koje su imale odstupanja od 1g,tj bile su teže, vagica je točna 1000000000% kazem da sam vagao sve malossi role i polini neke koje imam doma sve kazu tocno osim ovih, tako rms npr ima isto drastična odstupanja
ugl propinje se ko mustang sa ovih 16.3 :toothy12:
--- Citat: Josip - 13 Siječanj, 2012, 15:36:44 --- vrti nekih 9,2t (ima jos djelova na scoot-u)
--- Kraj citata ---
ako je diran cilindar moguce da se toliko vrti
Josip:
--- Citat: vanjossi - 13 Siječanj, 2012, 18:44:27 ---piše na sajtu, ja sam tako naručio polini role koje su imale odstupanja od 1g,tj bile su teže, vagica je točna 1000000000% kazem da sam vagao sve malossi role i polini neke koje imam doma sve kazu tocno osim ovih, tako rms npr ima isto drastična odstupanja
ugl propinje se ko mustang sa ovih 16.3 :toothy12:
ako je diran cilindar moguce da se toliko vrti
--- Kraj citata ---
je malo, i jos neke sitnice, gospon srad je ima prste u tome :icon_biggrin:
vanjossi:
nisi falia sa SRAD-om, on je pravi meštar :icon_thumright:
utisci danas kad sam natočio do čepa, skuter više ne skače na zadnji toliko vec svugdje proklizuje zadnji kotač :toothy10:
trebao sam ga odavno uzet :frajer:
steeef:
moment :)
walkay:
--- Citat: vanjossi - 14 Siječanj, 2012, 17:23:57 ---nisi falia sa SRAD-om, on je pravi meštar :icon_thumright:
utisci danas kad sam natočio do čepa, skuter više ne skače na zadnji toliko vec svugdje proklizuje zadnji kotač :toothy10:
trebao sam ga odavno uzet :frajer:
--- Kraj citata ---
Znaci valja taj Polini variomat, koje rolice si sad stavio?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju