Tehnički kutak > Garaža

Runner SP 180

<< < (98/132) > >>

steeef:

--- Citat: vanjossi - 13 Siječanj, 2012, 05:57:38 ---nemoj baš puno sa solnom unutra, mislim vremenski jer ako se primjeti malo je promjenio boju na lijevoj strani, prvi put to radim pa nisam znao
 stara četkica za zube rules  ;D

je tvrđa je nego serijska, imam doma vagicu lako provjerim koliko imaju točno

--- Kraj citata ---

ja sam ih vagal i bilo je brijem 15,6 il 15,8..zaboravil sam,pisal sam u temi nekoj o tome.
oni te pakiraju rolice za seriski setap..uglavnom budeš probal  :icon_thumright:

vanjossi:
rolice imaju 16.3 grama, vagica je 100% točna jer sam vagao i malossieve sve što imam i odgovaraju navedenom

stavit cu 3 od 15 i 3 ove

Josip:

--- Citat: vanjossi - 13 Siječanj, 2012, 15:10:13 ---rolice imaju 16.3 grama, vagica je 100% točna jer sam vagao i malossieve sve što imam i odgovaraju navedenom

stavit cu 3 od 15 i 3 ove

--- Kraj citata ---

spoji cuku najprije
a za 3x3 rolice, nemoj ni isprobavat tako jer sam ja osjetio da mai malo teze izlazi ventilvar kad sam isa tako isprobat

i nemoj da te iznenadi ako ti bude problema s malossi rolicama, jer se meni malossi multivar nije htio zavrtit preko 8,5t sa polinijevim rolama jer su zapinjale negdje u variu  :icon_thumright: :icon_thumright:

vanjossi:
kako mislis teže izlazi ventilvar, ne treba se vrtit preko 7800  :icon_biggrin:

--- Citat: Josip - 13 Siječanj, 2012, 15:20:48 ---

i nemoj da te iznenadi ako ti bude problema s malossi rolicama, jer se meni malossi multivar nije htio zavrtit preko 8,5t sa polinijevim rolama jer su zapinjale negdje u variu  :icon_thumright: :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

nije mi jasno ovo, koje po tebi nevaljaju?

16.3 mi djeluje uber teško a originalne 15.5 nemam

igor.sb:
polini role u multivaru se lijepe

pusti uber tesko probaj te 16,3 prvo

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju