Tehnički kutak > Garaža

Runner SP 180

<< < (89/132) > >>

vanjossi:

--- Citat: Josip - 10 Prosinac, 2011, 21:11:33 ---mislim da je kupio od efz-a i slajder i oprugu  :toothy3:

--- Kraj citata ---
;D

a primjetio sam da je bettela opruga malo deblja i da struze u kad se montira u polutku

igor.sb:
zast nisi i feder stavio i komotno bi mogao serijske role vratit  :toothy11:

navodno sam slajder nabolje i ide uz oprugu, zeko koji je među prvima imao to, je rekao da sam slajder se voli saviti/izvitoperiti ako nije bettella opruga

vanjossi:

--- Citat: igor.sb - 10 Prosinac, 2011, 21:29:32 ---zast nisi i feder stavio i komotno bi mogao serijske role vratit  :toothy11:

navodno sam slajder nabolje i ide uz oprugu, zeko koji je među prvima imao to, je rekao da sam slajder se voli saviti/izvitoperiti ako nije bettella opruga

--- Kraj citata ---

baš si MORO?  ;D

a nisam htio zato jer sam mislio da bi bila muka za prijenos, neda mi se probavati 100 komb, vec su mi se pojeli svi navoji na kutiji f zraka od razno raznih probavanja  :redface:

igor.sb:

--- Citat: vanjossi - 10 Prosinac, 2011, 21:34:52 ---baš si MORO?  ;D

a nisam htio zato jer sam mislio da bi bila muka za prijenos, neda mi se probavati 100 komb, vec su mi se pojeli svi navoji na kutiji f zraka od razno raznih probavanja  :redface:

--- Kraj citata ---

bas sam MORO ovo procitat ?

air box ide dole, nikad mi nije palo napamet da skidam poklopac samo, umjesto cijelog filtera

bar za spa uvijek mos kupiti novi (jos uvijek)  :toothy11:

[SB]Replica 180:
bilo koji feder osim betelinog navodno ubija stranu na kojoj sjedi nakon malo km , bas kao sto je igor napisao  :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju