Tehnički kutak > Garaža
Runner SP 180
Deny:
--- Citat: Drnda-1 - 26 Listopad, 2011, 23:46:03 ---meni je to prekratko jbt, nisam uopce kontao da je samo 1cm duzi od serijskog srovog... ocu visok rep bez da radim distancer, a serijski je onako dosta mekan
vidio sam da za dna ili neke ima cak od 40 cm mortovi, pa nezz jel se nesto moze naci ...
--- Kraj citata ---
ja ocu da je nisko :toothy12: meni rox sa bb maskom je dignut gore mozda sto je masina unutra ,tj nije tocak izbacen puno nazad
vanjossi:
--- Citat: CoK - 26 Listopad, 2011, 20:55:20 ---pitao si kako se rastavljaju vile :dontknow:
ulje mozes tociti gore, ja ih uvjek rastavim i operem iznutra sve jer uistinu nema puno posla...zaboravio sam na imbus ispod tubova...mislim da ima i imbus 6 dolje :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
nisi me skuzio, želim promjeniti ulje u vilicama koje su nove i imaju 300 km, skinem vilice dole, odvidam gore kod trokuta čep izlijem to ulje i sipam novo?
ako nema potrebe nebih rastavljao tubove
igor.sb:
dole na imbuse ispustis, gore napunis
preporucljivo otpustanje i stezanje imbusa na kompresor
vanjossi:
tako jednostavno?
pretpostavljam da je tvorničko ulje 5w, znaci trebalo bi staviti 10?
napravio danas test amorta, prezadovoljan, puno bolja udobnost voziti s ovim amortom :toothy10:
imam ga namjeru jos malo otpustiti, jer sam probao po rupama i malo cu to namjestiti
tnx to igorina na preporuci amorta :icon_tongue:
R@kija:
jad sam imo 15w i nije bilo pretvrdo,taman barem meni,orginal su mi isto ok bile !
de reci,kak si zadovoljan sa michelinkama,neda mi se sad trazit ak si piso :happy6:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju