Tehnički kutak > Garaža
Runner SP 180
walkay:
--- Citat: vanjossi - 26 Listopad, 2011, 20:18:41 ---ako nađeš temu kako se rastavljaju prednje vilice slobodno postaj ovdje, imam u planu staviti mrvicu gušće ulje
--- Kraj citata ---
To sam i ja planirao + moram mijenjati semeringe, vidim da mi slini lijeva vilica.
CoK:
vilice rastaviti nije nikakva nauka, samo kreni i vidjet ces ;)
imas brisac prasine za skinuti, zeger jedan i semering, gore naravno cep gdje se toci ulje (u ''trokutu'')
odlican je amortizer...reci jel pise kojim slucajem u uputama koliko se ulja nalazi unutra :toothy3:
vanjossi:
nema upute, zato ni neznam kako se štima ovaj plin u njemu, ima neke specifikacije probat cu bolje procitat
za promjenu ulja moram mjenjat semering?
nije mi jasno moram rastaviti tubove i unda u tub sipat ulje? znam da je noobovski al stvarno neznam
CoK:
pitao si kako se rastavljaju vile :dontknow:
ulje mozes tociti gore, ja ih uvjek rastavim i operem iznutra sve jer uistinu nema puno posla...zaboravio sam na imbus ispod tubova...mislim da ima i imbus 6 dolje :icon_scratch:
igor.sb:
--- Citat: vanjossi - 26 Listopad, 2011, 19:52:21 ---stigao amortizer yss uljno plinski :toothy9:
na izgled puno čvršći od originala, lako se štima feder, a ovo sa plinom nisam upoznat ;D
nisam mogao napraviti nikakav veći test jer pada kiša, primjetio sam da se zadnji kraj manje uvija, vidjet cemo koliko ce to trajat
pustio sam ga napola tvrdoće kao što je bio u kutiji, dodatno ću ga uštimat kad ga testiram u vožnji
sad kad je zadnji amort malo tvrđi, prednje vilice su barka, dali bi bilo ok staviti mrvicu gušće ulje?
i ako netko zna kako se štima plin u njemu, pretpostavljam na ovaj imbus vijak?
--- Kraj citata ---
prekrasno :icon_thumright:
imbus vijak ne diraj, stelas samo tvrdocu opruge i to je to, mozda se moze dodatna boca spijiti na taj vijak kao sto bitubo ima
i skoro svi amortizeri su predviđeni za 50ccm blok, jedino bitubo, pm i rms su odma 36mm
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju