Tehnički kutak > Garaža
Runner SP 180
CoK:
on bi morao raditi malo duze u full crvenom da bi zakuhao, nemoj se bojati i slobodno ga pusti da dode do prve crte!
SPecial:
Ja ne znam sta je vama sa SPovima,meni je bez termostata i treba mu jedno pun k**ra* da se zagrije po ladnom vremenu,nakon toga drzi temp na cca dvije ipo crtice,iako vise volim da je temp od pola na gore. U crveno ga ne pustam,a vent se pali kada kazaljka uđe cca milimetar,dva u crveno. nece mu biti nista u crvenome,ali ono,ne treba ti to.
vanjossi:
nesto uglavnom nije u redu, probao sam zakuhat malo vode pa staviti termo prekidač i nije se upalio vent
skinut cu termostat dole makar mi je to muka, jer je ne pristupačno da se to radi dok je masina gore
SPecial:
--- Citat: vanjossi - 25 Rujan, 2011, 22:57:14 ---nesto uglavnom nije u redu, probao sam zakuhat malo vode pa staviti termo prekidač i nije se upalio vent
skinut cu termostat dole makar mi je to muka, jer je ne pristupačno da se to radi dok je masina gore
--- Kraj citata ---
Poslusaj moj dobronamjeran savjet i ne skidaj ga,pogotovo sada kada dolazi hladnije vrijeme. Termoprekidaci su im boljka,barem u mojem slucaju,zato ti preporucam da si spojis na prekidac.
vanjossi:
mislio sam skinut ga i ako je crko staviti novi, pričekat ću ali nervira sta se cijelo vrijeme vozim sa ventilatorom upaljenim, jer inace ide u hot
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju