Tehnički kutak > Garaža
Runner SP 180
vanjossi:
--- Citat: SPecial - 12 Listopad, 2010, 20:48:46 ---Dolazite na zatvaranje sezone?
--- Kraj citata ---
ja se nadam da dolazimo, vrijeme će poslužiti?
vanjossi:
hvala svima na pohavalama, još sam novi u BB svijetu, ali i to ce se nauciti. zna netko iz iskustva koje su minimalne promjene setupa da se izgubi rupa u startu? predpostavljam malo lakše rolice i malo tvrđi federi kvačila i eventualno malo tvrđa centralna da kad se zagrije dođe na razinu serijske
runner_sp180:
--- Citat: vanjossi - 13 Listopad, 2010, 00:10:11 ---hvala svima na pohavalama, još sam novi u BB svijetu, ali i to ce se nauciti. zna netko iz iskustva koje su minimalne promjene setupa da se izgubi rupa u startu? predpostavljam malo lakše rolice i malo tvrđi federi kvačila i eventualno malo tvrđa centralna da kad se zagrije dođe na razinu serijske
--- Kraj citata ---
da, bas to.. ako su serijske, one od 16 gr koliko li, svakako stavi lakse.. i mislim da ne trebas tvrde federe od zelenih..
209:
idealno za staviti multivar
vanjossi:
išao sam pitati koliko košta multivar 1000 kn :o mislim da je to više nego pretjerano
usput sam otišao do servisa da pitam koliko bi me koštala izmjena rolica(meni je crko kompresor) i reče mi cijenu 180 kn- za skidanje 15 vida i jedne matice ::) i još jednom im zahvaljujem jer sam zbog njih postao svoj majstor!
stigle naljepnice za bubrege, osvježio sam hrapave plastike s nekim čudom od Wurtha i tek sad je to to
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju