Tehnički kutak > Garaža

Runner SP 180

<< < (56/132) > >>

209:

--- Citat: efz - 31 Ožujak, 2011, 00:32:19 ---opet pises netocne stvari, moze imat kakvu hoces putovnicu ako je preko 1000kn na racunu platiti ce carinu svaka osoba  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Osoba koja ima putovnicu EU moze tijekom tranzita kroz RH nositi stvari bilo koje vrijednosti bez da na njih plati ikakva davanja. Neznam s kim si imao posla ali govorim iz prve, ok točnije druge ruke ;) ( neznam da li da roditelja svrstam u prvu ili drugu ruku ..svejedno )

Meni osobno 700kn razlike nebi bilo vrijedno. To je samo moje misljenje a nemora biti tuđe.

efz:

--- Citat: 209 - 31 Ožujak, 2011, 01:06:39 ---Osoba koja ima putovnicu EU moze tijekom tranzita kroz RH nositi stvari bilo koje vrijednosti bez da na njih plati ikakva davanja. Neznam s kim si imao posla ali govorim iz prve, ok točnije druge ruke ;) ( neznam da li da roditelja svrstam u prvu ili drugu ruku ..svejedno )

--- Kraj citata ---
Neznam iz koje je ruke ali je opet neistinito...........roba moze izaci ako je u tranzitu bez ikakvh davanja i to je tocno, ali bez ikakvih davanja u HR, ali naravno neide sve to samo tako, ta roba se popise i dobijes dokument koji moras prijaviti na ulazu u zemlju koja je kao krajnja destinacija, nemoze roba samo nestat i nikome nis...............mislim da je to sve samo tak kak ti pises kuda bi dosli i ko bi ikada platio carinu, ja bi prvi naso nekog iz EU a robu primao u Sloveniju naprimjer, pa svi bi na grani rekli samo tranzit   ::)

pajo:
evo neki dan vidio kucelja i stvarno zgodno izgleda zvuk i nije tolko glasan,još sam vozio bez kacige tako da je podnošljivo :icon_thumright:
ima vanja tu još štelovanja oko prijenosa ali ništa strašno :icon_thumright:
uglavno treba napravit usporedbu sa seriskim da vidimo razliku...

wonderkid:
nadam se da nije zvuk u relanosti takav kakav je na videu,nekak je zvonkast ;D

vanjossi:

--- Citat: wonderkid - 31 Ožujak, 2011, 17:37:39 ---nadam se da nije zvuk u relanosti takav kakav je na videu,nekak je zvonkast ;D

--- Kraj citata ---

zvuk je isti u stvarnosti, 2T zvuk

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju