Tehnički kutak > Garaža
Runner SP 180
DevMichele:
ja nikad problema nisma ima ..piksne sma zamjenio nikad..kriv je malo i ne struze..gledaj kod mene funkcionira sve kako treba..na cesti nemam problema,na stazi nisma imao..nije ni leo a ima jos i veci amortizer malossi rs24 koj je jos i siri..neznam gdje i kako sve vi imali probleme
DevMichele:
--- Citat: duje87 - 19 Listopad, 2010, 01:59:38 ---pa originalna 130 60 13..iako kako ja vozin taj motor,guma ne traje duze od 15 20 dana pa su mi uvik zada bile polovne gume..
--- Kraj citata ---
kod nas guma traje i po 4-6mj koliko god iso uu bok i kocio sa njim ako je ne palis ..mi nemamo asfalt vec staklo pa se ni nemze trosit..ugl manje palit gumu :icon_thumright:
duje87:
--- Citat: DevMichele - 19 Listopad, 2010, 10:05:19 ---kod nas guma traje i po 4-6mj koliko god iso uu bok i kocio sa njim ako je ne palis ..mi nemamo asfalt vec staklo pa se ni nemze trosit..ugl manje palit gumu :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
rolling burnout i to? nista? amateri ;D
vanjossi:
--- Citat: kilezg - 19 Listopad, 2010, 00:34:45 ---Ak je to cijena toga, NO THX. :toothy12:
--- Kraj citata ---
nece se prije iskiriviti ako imaš širu gumu!
iskrivit ce se ako divljaš
vanjossi:
@igor.sb da uzeo sam polinim, pokazat ce se smeće vec znam al nije trenutno imao drugih
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju