Ostalo > Svijet računala i mobitela
Lijepljenje plexiglassa
YamahaSpy:
Kao što u naslovu piše, zanima me sa čime je najbolje i najsigurnije zalijepiti plexiglass? Debljina je 6mm. To radim homemade posudu za vodeno hlađenje, dimenzija je kao 2 x 5.25 (dvd rom)
Plexiglass je laserski rezan, sve je ravno i glatko.
Ako je netko radio vec i zna bio bih zahvalan :happy3:
formoz:
trenutnim ljepilom i silikonom na kraju iznutra premazes rubove
neznam jeli najsigurnije ali ja bi tako radio, i to isto sam radio za pumpu vode na sf-u
_r0bi_:
...gle care moj prijedlog ti je...malo smirgla predes lagano te rubove..uzmes pistolj za plastiku onaj sto topi one stapice i nema da nevalja...ak pospajas kaki je red i poljepis nema da mrdne... :icon_thumright:
YamahaSpy:
Update: :)
Danas sam dao komad plexia 6mm na lasersko rezanje, ako nekome treba taj dučan se nalazi u Palmotičevoj, preko puta glavne poštine zgrade, zove se Biromat.. na tom uglu je i Željeznička tehnička škola.
Sutra ce biti gotovo, oni ce mi to zalijepit, i jos sam kupio danas pištolj za vruče ljepilo one silikonske tube kaj cu po rubovima stavit i to bi trebalo biti to ^^ 48satno testiranje ce usljedit.
Text sam napravio copy/paste sa pcekspert.com/forum/ :icon_thumright:
_r0bi_:
--- Citat: YamahaSpy - 11 Listopad, 2010, 20:48:08 ---Update: :)
Danas sam dao komad plexia 6mm na lasersko rezanje, ako nekome treba taj dučan se nalazi u Palmotičevoj, preko puta glavne poštine zgrade, zove se Biromat.. na tom uglu je i Željeznička tehnička škola.
Sutra ce biti gotovo, oni ce mi to zalijepit, i jos sam kupio danas pištolj za vruče ljepilo one silikonske tube kaj cu po rubovima stavit i to bi trebalo biti to ^^ 48satno testiranje ce usljedit.
Text sam napravio copy/paste sa pcekspert.com/forum/ :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
a trebalo bi bit to to kad napravis javi kako i sta... :laughing7: :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju