Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Drag skuter nazvan "Schvabo 2"

<< < (7/17) > >>

Hrga:

--- Citat: schvabo99 - 10 Listopad, 2010, 22:56:03 ---skut se samo složio da se isproba rama i ponašanje na cesti,mašina je već rastavljena i usisni kanali sa šire kao i deklovi,spušta se glava i cilindar,a tek poslije se radi na variatoru i drugim poštelavanjima npr. rolice karb,dizne itd., želim pametne savjete a ne išprdavanje,zahvaljujem unaprijed

--- Kraj citata ---

pa nisam ja nisto rekao za sprdnju? Ne kuzim te uopce, sam si rekao da ces stavit 25 karb i 150 diznu, svaki skut ima svoje i nikada nemozes tocno reci koja ce dizna biti taman gore. Na to sam mislio.

SPecial:
Spustanjem cilindra spustit ces i tajminge pa treba dobro izracunati i podici ih za određen iznos+taj koliko spustas cilindar.
A glavu ti je glupo spustati jer se zna dogoditi da zeznes kanal za brtvu i onda ne drzi. Radije uzmi PM,KB ili neku drugu glavu koja podize kompresiju.

CoK:

--- Citat: SPecial - 10 Listopad, 2010, 23:15:51 ---Spustanjem cilindra spustit ces i tajminge pa treba dobro izracunati i podici ih za određen iznos+taj koliko spustas cilindar.
A glavu ti je glupo spustati jer se zna dogoditi da zeznes kanal za brtvu i onda ne drzi. Radije uzmi PM,KB ili neku drugu glavu koja podize kompresiju.

--- Kraj citata ---
ali ne malossi jer nije neka sreca...koda spustis serijsku

robert:
neznam gdje živiš ali ovo bi čudo rado vidio u živo. i dalje mislim da će biti pravi i jedan od rijetkih dobrih projekata!

schvabo99:
PM-ovu kapu je navodno potrebno centrirati,a KB Racing glava dolazi u dvije verzije(za razlićiti hod klipa),ipak ću se okušati sa orginalnom kod tokara pa probat izmjerit kompresiju nego izvalit par stotina kuna za drugu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju