Tehnički kutak > Tuning skutera
TGB R50X
kristijan1710:
pozz opet ja ... jos nisam skinuo blokade -.-" ali jedna stvar mi nije jasna... danas sam isao malo čačkat po motoru radi undertail-a ali mi smeta rezervar... :sad1: i isao pogledat cdi... meni je cdi iznad akomulatora... i ima 6 žica... koju ja na karju trebam presječi... jer mi je sad cudno... svi kazete od 2007 na dalje imaju 5 žica moj je 2009 i ima 6 žica... sta na kraju napraviti...
cona_rab:
trebaš kupiti odblokirani cdi,naprimjer od yamahe do 2002 god.,ako želiš skinut tu blokadu,jer samo na starijim od 2009.god. se sječe smeđa žica da se odblokira cdi :icon_thumright:
kristijan1710:
ali ja imam smeđu žicu... :D i spojena je... zato pitam...
Iwo SR Tuono:
Znaci 3 mjeseca nisi ni mrdnuo a brijao si po auspusima i tuningu
Skini prvo mehanicke blokade i onda rezi zicu,ja bi na tvom mjestu prvo nabavio wiring diagram za skuter pa malo pratio di koja zica ide,ako ti je hića reži pa ju poslije spojis opet :D
walkay:
--- Citat: kristijan1710 - 08 Siječanj, 2011, 00:27:32 ---ali ja imam smeđu žicu... :D i spojena je... zato pitam...
--- Kraj citata ---
Naravno da imas smedu zicu, odspoji smedu zicu i vidjet ces da ti se nece upaliti skuter! Na 2009 seriji su stavili blokirani cdi, nabavi Minarelli CDI sa 5 zica, ili Top Performance crveni CDI!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju