Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Kladeščica (Sv. Ivan Zelina)

(1/3) > >>

marko_AeRoX:
svake godine se u kladeščici održava kestenjada uz koncert i popularno okupljanje motorista iz zagorja i zagreba i okolice... pricao sam maloprije s efz-om da idemo gore, posto zagorje tour nije bas nesto procvjetao... dal ima jos zainteresiranih?

kladeščica se nalazi pokraj zeline pa se mozemo naci u mariji bistrici ili zelini (kako kome odgovara)...

ali trebamo brzu organizaciju da se tam negdje oko 12-13 sati krene prema gore najkasnije

gore ima klope, pijace kolko hocete...

ajmo brzo samo ozbiljno zainteresirani... vama iz zagreba barem nije daleko do zeline... pogotovo vi s vecim skuterima ili motorima...

2TDottore:
danas neam nekog pametnijeg posla pa mozda frend i ja dodjemo gore ak bu nam se dalo...mi ak bumo dolazili krecemo oko 2 poslije rucka...

marko_AeRoX:

--- Citat: 2TDottore - 10 Listopad, 2010, 10:55:38 ---danas neam nekog pametnijeg posla pa mozda frend i ja dodjemo gore ak bu nam se dalo...mi ak bumo dolazili krecemo oko 2 poslije rucka...

--- Kraj citata ---

ti znas di je to dottore?

0981672289... evo vam moj broj ako kome zatreba...

2TDottore:
iskreno....pojma nemam di je to...al naci cemo......puni smo moderne tehnologije....hhhhh....

marko_AeRoX:

--- Citat: 2TDottore - 10 Listopad, 2010, 11:11:05 ---iskreno....pojma nemam di je to...al naci cemo......puni smo moderne tehnologije....hhhhh....

--- Kraj citata ---

to je bogu iza nogu... tehnologija 0 bodova... samo zovni kad dojdete do centra i objasnim ti ukratko...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju