Tehnički kutak > Tuning skutera

C16 stelanje pomoc!!!

<< < (13/16) > >>

Gilera2003:
vidjecu jos za tu zamjenu c16 za R ali nije mi ovaj kolega jos dosao njemacke ne moze naci auto za sebe da mu pase a on mi treba donjeti djelove za skuter itd.
ja to nisam ni mislio steleti jer to su zajebancije velike i uvjek se pitas jel to to ili nije mozda jos malo itd. nastelati nego sam mislio odvesti skuter u karlovac ili zg u neki servis koji ima dinometar itd. i kad oni izmjere i stave diznu i rolnice itd. onda je to to

salej600:
Ta ti valja. I onda ti za koji dan malo štucne, zatrokira, crkne svijeća, zaštopa se karb, filter. Dalje neću ni nabrajati jer bi ispisao cijelu stranu, a ti opet skut u vozilo pa nazad u servis. I tako u jednoj sezoni nabiješ iljade km, ali vozeći ga u gepeku.

ivanm:
Da, to il si sam svoj majstor ili nista. Nije ovo njemačka da dofuraš skut u servis i svi sretni.

salej600:
Ma, ajd da ga još može dogurati u servis, al ono iz Bihaća.

MazdaMurairotor:
@Gilera svi ti govore da mjenjas tog c16 i uzmes yasuni r i usrecit ces se jer ti nece vrtiti pretjerano termo grupu, nemas tolko sarafanja i straha da ce se nesto raspasti na masini i ic ce jako dobro i trajati :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju