Tehnički kutak > Tuning skutera

C16 stelanje pomoc!!!

<< < (12/16) > >>

ivanm:
yasuni R bez problema možeš voziti i na serijskoj radilici, ako nema puno km..... on se vrti na 10000 okr i tu gus kit daje najviše... 19 karb gledaj dellorto 19phbg
moj polini sport je turpijan pa bi se igrao sa okretajima jer sam ga i sa R-om vrtio na 11200, sad bi sa c16 mogao bez problema na 11500+ okr... to su okretaji kad se sve trese, skuter divlja i čupa a troši oko 7 litara hoćeš nećeš.. velika dizna mora biti inače će cviknuti..

Josip:

--- Citat: ivanm - 17 Listopad, 2010, 15:15:08 ---yasuni R bez problema možeš voziti i na serijskoj radilici, ako nema puno km..... on se vrti na 10000 okr i tu gus kit daje najviše... 19 karb gledaj dellorto 19phbg
moj polini sport je turpijan pa bi se igrao sa okretajima jer sam ga i sa R-om vrtio na 11200, sad bi sa c16 mogao bez problema na 11500+ okr... to su okretaji kad se sve trese, skuter divlja i čupa a troši oko 7 litara hoćeš nećeš.. velika dizna mora biti inače će cviknuti..

--- Kraj citata ---

ili ce bit pametan pa se odma minjat ili ce ic ucit na greskama pa ces ga dobit dan ili dva nakon ga slozi...
koji god kit stavija brzo ce mu cviknut, mislim nebi ja to zelija ali to je CINJENICA

to: gilera 2003- zamjeni se sa covjekom i stavi R, bit ce ti razlika nebo i zemlja naspram prijasnjeg setup i nece ti puno trosit i bit ces miran i za svakodnevnu je uporabu

Gilera2003:
ja sam 1 vlasnik  na 15000 servis veliki sam pravio znaci sve mjenjanje do 18000 je bilo sve serijala i dalje onda   

sa 18000 sam stavio multiwar , TT (valjke,dizna,centralni feder,filter polini spuzva i kvacilo polini 2G)   

sa 22000 sam stavio kit polini (dizna , valjke)

Josip:

--- Citat: Gilera2003 - 17 Listopad, 2010, 15:32:36 ---ja sam 1 vlasnik  na 15000 servis veliki sam pravio znaci sve mjenjanje do 18000 je bilo sve serijala i dalje onda   

sa 18000 sam stavio multiwar , TT (valjke,dizna,centralni feder,filter polini spuzva i kvacilo polini 2G)   

sa 22000 sam stavio kit polini (dizna , valjke)

--- Kraj citata ---

ovo ti je moja preporuka
sad zavisi za sta ti sluzi, za svaki dan, ili se samo nekad provozat, a imas za svaki dan nesto drugo. tvoj skoot tvoja odluka

ivanm:
za midrace treba imati znanja, iskustva i štelanja... treba ti bar jednom zacvikati da skužiš kak to radi... okretaji motora su gadna stvar... 12000 okretaja je 200 u sekundi pa si ti zamisli koliko to treba biti poštelano da bi radilo..
meni su base setupi cvikali 2x i sad kad sam se naučio štelati, mogu se upuštati u svašta... tebi preporučam base tuning i da se tako voziš barem 10000 km i uštelavaš to lagano do optimale da stekneš iskustvo..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju