Tehnički kutak > Tuning skutera

C16 stelanje pomoc!!!

<< < (2/16) > >>

Crazy Kuree:
Neznaš ušetlovat karburator a imo bi c16 i to na malossi sportu, mala greška i sve ode..... sa TT 5.8g sa C16 5.4g probo a razlika između njih nebo i zemlja ::) rađe probaj oko 4.5g, samo mogla bi i radilica se razletit a i klip bi mogo stradat

marin18:

--- Citat: Crazy Kuree - 10 Listopad, 2010, 14:51:58 ---Neznaš ušetlovat karburator a imo bi c16 i to na malossi sportu, mala greška i sve ode..... sa TT 5.8g sa C16 5.4g probo a razlika između njih nebo i zemlja ::) rađe probaj oko 4.5g, samo mogla bi i radilica se razletit a i klip bi mogo stradat

--- Kraj citata ---
tocno to,ja se nebi igro s tim jer ce c16 maximalno skratit vijek svega,ali ko voli nek izvoli  :toothy12:

Gilera2003:
kvacilo je polini 2g sa plavim oprugicama koje se stelaju ,a centralna je polini evolution sa slajderom onim plavim

znam da  ce c16 skratiti vijek svega a mislio sam uzeti yasuni r al nije bilo i onda me kolega nagovori na ovaj c16 i onako cu uzimati jaci kit (malosi replicu ili  due+) pa zato sam i pristao na c16 al do slijedece sezone barem nesto da ustelam dok ne dodje ostalo

za ovo 4,5gr. valjke to bi bilo strasno da smijem to staviti bilo bi prebrutalno jer kad sam staio ove 5,0gr. samo sto nje poceo da pali gumu na asfaltu kad krecem i razvrtavanje je uuhhhh al nemam obrtomjer pa se bojim da ne prevrtava pa da  se sve ne razleti ono jeb.. masinu al da me klipnjaca ili klip na pogodi u nogu ili tako neki geler od masine   :notworthy: 

MazdaMurairotor:
hahaha

3alfa3:

--- Citat: Gilera2003 - 10 Listopad, 2010, 18:10:35 ---...c16 i onako cu uzimati jaci kit (malosi replicu ili  due+)...

--- Kraj citata ---

C16 je po okretajima za due+ malo previsoko, a za repliku puno previsoko

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju