Tehnički kutak > Tuning skutera
C16 stelanje pomoc!!!
3alfa3:
--- Citat: Gilera2003 - 16 Listopad, 2010, 14:11:43 ---ne znam ni ja za sada sta cu evo uzeo sam radilicu BGM Evolution i lezajeve BGM c4 e sad je problem kit i karburator koji kit i koji karburator da li da ostavim kit ili da mjnjam kit ili da mjenjam auspuh a premocan je spuh c16, kolega ima R na morini apriliji nije nista prema ovom kako je ovaj masivan al i R je predobar vidjecu jos nisam nista odlucio i nisam rekao da necu mjenjati samo da jos ne znam sta i kako a i kraj je sezone pa et nije hitno
--- Kraj citata ---
Zapravo bi ti njemu trebao doplatiti jer ti covjek radi uslugu, vjeruj mi.
Imas totalno krivi spuh za svoj setup i da ga ides prodavat dobio bi vrlo malo. CAk se ovdje vec puno mjeseci prodaje (cini mi se) C20 prakticki nov za smjesne novce , ali kupca nema
Gilera2003:
hhehe ja sam za 200 eura mogao uzeti R nov al mi se nije dalo cekati 5-6 dana nego uzmem ovaj polovan koje presao 1000kilometara al ok ja sam rekao da cu razmisliti a ako mi pukne film nek zariba onda ide nesto jace i et skuter me izludi evo gledo sam i kraburator BGM racing 21 al glupo mi rucni cok al znam da to svi uzimaju onda se lakse stela skuter itd. ne znam ni ja vidjecemo nesto heheehhheh mozda jedan od ova tri kita
http://www.scooter-attack.com/index2.php?main=/shop/artikel.php%3Fs%3D%26artnr%3DS6-7014001%252FRM%26modell%3D204%26l%3Dnavigation3 :notworthy:
http://www.scooter-attack.com/index2.php?main=/shop/artikel.php%3Fs%3D%26artnr%3DS6-7014001%252FR%26modell%3D204%26l%3Dnavigation
http://www.scooter-attack.com/index2.php?main=/shop/artikel.php%3Fs%3D%26artnr%3DT9921560%26modell%3D204%26l%3Dnavigation
salej600:
Ja imam 3.
Ako uzmeš nešto od ta 3 onda si se tek uvalio. To ti zahtjeva puno dorada na sistemu za hlađenje, puno popratnih dijelova, puno štelovanja, puno znanja i kad to sve sastaviš, ako uspiješ onda ti to nije skut za svaki dan. Stalno neko šarafanje, buka koda ide avion, a o potrošnji goriva neću ni pisati.
Uzmi novce+spuh, slabiji kit i peri deri svaki dan.
Kada stekneš znanja i iskustva, budeš imao viška para i još neko vozilo za svaki dan onda si sastaviš nešto takvo samo za hobi. Bacit ćeš pare bez veze, a nećeš se voziti. Budi u to siguran.
ivanm:
a gle mora mu zacvikati, tak se uči, na greškama.... onda se slaže base kit, kad zacvika midrace..
Nixa-ST:
--- Citat: salej600 - 17 Listopad, 2010, 09:09:08 ---Ako uzmeš nešto od ta 3 onda si se tek uvalio. To ti zahtjeva puno dorada na sistemu za hlađenje, puno popratnih dijelova, puno štelovanja, puno znanja i kad to sve sastaviš, ako uspiješ onda ti to nije skut za svaki dan. Stalno neko šarafanje, buka koda ide avion, a o potrošnji goriva neću ni pisati.
Uzmi novce+spuh, slabiji kit i peri deri svaki dan.
Kada stekneš znanja i iskustva, budeš imao viška para i još neko vozilo za svaki dan onda si sastaviš nešto takvo samo za hobi. Bacit ćeš pare bez veze, a nećeš se voziti. Budi u to siguran.
--- Kraj citata ---
to je to :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju