Tehnički kutak > Garaža

Aprilia SR 70 R by Mudri

<< < (20/31) > >>

Mislav46:
hahhaha i na kraju slika mudrog kako nesto radi, a sto nezna ni isus,  ni on sam hahhaha, macka na plastikama.... :laughing6: :laughing6: :laughing6: robo pumpar king :laughing1:

_r0bi_:

--- Citat: Mislav46 - 11 Listopad, 2010, 22:09:19 ---hahhaha i na kraju slika mudrog kako nesto radi, a sto nezna ni isus,  ni on sam hahhaha, macka na plastikama.... :laughing6: :laughing6: :laughing6: robo pumpar king :laughing1:

--- Kraj citata ---

...hahahahhahahahaahahahha pumpar  :headbang: :headbang:  :icon_thumright:

walkay:

--- Citat: _r0bi_ - 11 Listopad, 2010, 21:28:11 ---...biti ili nebiti pitanje je sad....Mađo je sat prvi na starter x puta trnnn trnnn...nistaaa  :binkybaby:
..prvi moj pokusaj na alnaser....nista  :binkybaby:
...Mađo na starteru trnnnn trnnn par puta nista  :binkybaby:  :binkybaby:
...kolega Miroslav sa svojim debelim prstina na alnaser po drugi puta i replika sastavi ko' metak jaooo brate narodno veselje i kad se Isus rodio nije bilo tak.....  :jumping:

--- Kraj citata ---
Najjaci mi je ovaj dio!  :headbang:

CoK:
obzirom da je radilica serijska, ali nova relativno trajat ce...do zime  :icon_thumright:

zezam se

nebi skodilo da je topova unutra sa plavim polutkama, ali vozit ce i ova

da je gore od baotiana masina, mene je osvojila prva slika (ne mislim na trebe), jer je to moj bivsi sadasnji skuter

kad se sjetim teeesko mi jeee  :'(

_r0bi_:

--- Citat: walkay - 11 Listopad, 2010, 22:21:19 ---Najjaci mi je ovaj dio!  :headbang:

--- Kraj citata ---

...hahah a cuj moras malo texta nabacit da nema nebi to bilo to....oww yeah  :laughing1:
...bitno da je majstor Mudri zadovoljan...  :laughing9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju