Tehnički kutak > Garaža

Aprilia SR 70 R by Mudri

<< < (14/31) > >>

pralas:
ee prijatelji,jel to neka zezancija ili ste vi stvarno sa svojim skutacima brzi od TGB-a sa base setupom? :sad1:

Kamba:
...nije zajebancija..... :laughing9: :laughing9: :laughing9:...ja ima samo Giannelli next i Multivar.....nisam možda startniji ali mi nemože pobječ koliko god stisko.....uvijek sam iza njega i onda ga prestignem......lalalalalala :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:

pralas:

--- Citat: Miroslav Kamba - 11 Listopad, 2010, 18:48:43 ---...nije zajebancija..... :laughing9: :laughing9: :laughing9:...ja ima samo Giannelli next i Multivar.....nisam možda startniji ali mi nemože pobječ koliko god stisko.....uvijek sam iza njega i onda ga prestignem......lalalalalala :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
aa nmg vjerovati :sad1:
nes tu meni ne stima,al probat ces sa mojim kada ga slozimo :icon_thumright:

Kamba:
...probat ću pajdo....možda do onda padne i neki spuh na moj....al po Osijeku sam nenadjebiv...ako imaš serijalu,moraš bit samo veća budala od mene da me stigneš....a tebi neće ni Base pomoć...hahahahahaa........ :icon_biggrin:

walkay:
Ma meni medu ubrzanje je sranje, nisam ga ni htio voziti preko 80 kmh po Strosiki ali decki su stvarno iza mene! Mene gusi taj TT, ali vidjet cemo uskoro rezultate!  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju