Tehnički kutak > Garaža
Aprilia SR 70 R by Mudri
Mislav46:
--- Citat: _r0bi_ - 09 Listopad, 2010, 22:48:21 ---...pa prijatelju pa je tebi vjerujem... :jerk: a cuj prljavi igraju prljavo.... :laughing7:
...ma jebes pizzu bitno da je cole bilo :headbang: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
treba sutra obuzdat mudrog na replici :happy6:
walkay:
Hvala deckima za pomoc i svaka cast sto su dosli u takvom hladnom vremenu, probat cu i ja sutra doci sa skuterom! Bas sam uzivao, Ivane reci mami da je pizza bila dobra! Ako bude sve u redu sutra ce biti prvo paljenje i test voznja! :laughing7: Robi ajde stavi te slike, ne mogu vise cekati! :icon_tongue:
mudri:
Hehehe mađo svaka cast majstore ovaj roby mi je obro sve smokve :D nemam sta jest kad se sa starom sad posvadam...prenio sam inf. staroj care :D
_r0bi_:
--- Citat: walkay - 09 Listopad, 2010, 22:58:04 ---Hvala deckima za pomoc i svaka cast sto su dosli u takvom hladnom vremenu, probat cu i ja sutra doci sa skuterom! Bas sam uzivao, Ivane reci mami da je pizza bila dobra! Ako bude sve u redu sutra ce biti prvo paljenje i test voznja! :laughing7: Robi ajde stavi te slike, ne mogu vise cekati! :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
...sta imas isprobavat...sjedi i dodi...da vidimo koji je skut čišci....hahahah :laughing7:
...cim mi se jaja ugriju stavljam slike.... :laughing7:
...btw...cika mađo(majstor)al on nekad znaju bit neugodni....ela'.... :laughing9: :jerk: :icon_thumright:
_r0bi_:
--- Citat: mudri - 09 Listopad, 2010, 23:09:59 ---Hehehe mađo svaka cast majstore ovaj roby mi je obro sve smokve :D nemam sta jest kad se sa starom sad posvadam...prenio sam inf. staroj care :D
--- Kraj citata ---
...hahahahahahahah nisam ih pipnio lazovu jedan...jedan covijek i njegov brat su sve podrapali... :headbang: :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju