Tehnički kutak > Garaža

Aprilia SR 70 R by Mudri

<< < (4/31) > >>

Mislav46:

--- Citat: _r0bi_ - 09 Listopad, 2010, 22:48:21 ---...pa prijatelju pa je tebi vjerujem...  :jerk:  a cuj prljavi igraju prljavo....  :laughing7:
...ma jebes pizzu bitno da je cole bilo  :headbang:  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
treba sutra obuzdat mudrog na replici  :happy6:

walkay:
Hvala deckima za pomoc i svaka cast sto su dosli u takvom hladnom vremenu, probat cu i ja sutra doci sa skuterom! Bas sam uzivao, Ivane reci mami da je pizza bila dobra! Ako bude sve u redu sutra ce biti prvo paljenje i test voznja!  :laughing7: Robi ajde stavi te slike, ne mogu vise cekati!  :icon_tongue:

mudri:
Hehehe mađo svaka cast majstore ovaj roby mi je obro sve smokve :D  nemam sta jest kad se sa starom sad posvadam...prenio sam inf. staroj care :D

_r0bi_:

--- Citat: walkay - 09 Listopad, 2010, 22:58:04 ---Hvala deckima za pomoc i svaka cast sto su dosli u takvom hladnom vremenu, probat cu i ja sutra doci sa skuterom! Bas sam uzivao, Ivane reci mami da je pizza bila dobra! Ako bude sve u redu sutra ce biti prvo paljenje i test voznja!  :laughing7: Robi ajde stavi te slike, ne mogu vise cekati!  :icon_tongue:

--- Kraj citata ---

...sta imas isprobavat...sjedi i dodi...da vidimo koji je skut čišci....hahahah  :laughing7:
...cim mi se jaja ugriju stavljam slike....  :laughing7:

...btw...cika mađo(majstor)al on nekad znaju bit neugodni....ela'....  :laughing9:  :jerk:  :icon_thumright:

_r0bi_:

--- Citat: mudri - 09 Listopad, 2010, 23:09:59 ---Hehehe mađo svaka cast majstore ovaj roby mi je obro sve smokve :D  nemam sta jest kad se sa starom sad posvadam...prenio sam inf. staroj care :D

--- Kraj citata ---

...hahahahahahahah nisam ih pipnio lazovu jedan...jedan covijek i njegov brat su sve podrapali... :headbang:  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju