Tehnički kutak > Garaža
Aprilia SR 70 R by Mudri
mudri:
Bog ti pomogo...Danas zaboravim cok vratit i preso sam 15 km sa cokom dignutim i tero sam ga u par navrata do 110...jel moze sta bit skutu?
problem imam sa satom..nepokazje mi vise trip i stanje akomulatora i sat je izvan funkcije..to je nest krivo spojena ili nije :glasses9:
110 km/h u krajnjoj,trosi cca 6L na 100 km ...baca na zadnji ako das fullgas na semaforu xD i slajdra u zavojima :laughing7:
CoK:
--- Citat: mudri - 14 Listopad, 2010, 23:31:59 ---Bog ti pomogo...Danas zaboravim cok vratit i preso sam 15 km sa cokom dignutim i tero sam ga u par navrata do 110...jel moze sta bit skutu?
problem imam sa satom..nepokazje mi vise trip i stanje akomulatora i sat je izvan funkcije..to je nest krivo spojena ili nije :glasses9:
110 km/h u krajnjoj,trosi cca 6L na 100 km ...baca na zadnji ako das fullgas na semaforu xD i slajdra u zavojima :laughing7:
--- Kraj citata ---
kaj nemozes prebaciti sa ''mode'' prekidacem ili sta?
sto se zavoja tice, trebat ce napumpat gumu ;D
nemoj me zaboravit vratit drugi put :icon_thumright:
_r0bi_:
--- Citat: mudri - 14 Listopad, 2010, 23:31:59 ---Bog ti pomogo...Danas zaboravim cok vratit i preso sam 15 km sa cokom dignutim i tero sam ga u par navrata do 110...jel moze sta bit skutu?
--- Kraj citata ---
...sa dignutim cokom nemoze se nista sjebat samo malo vise trosi i to je to nebrini :icon_thumright:
...a sto se tice sata mi nismo nista dirali tak da nismo mogli ni sjebat...jedino mađo kad je isprobavo iskru da nije kaki kurslus napravio.... :dontknow:
...potrosnja je ok al i ide ok tak da je to sve ok :toothy12: :toothy12: :icon_thumright:
3alfa3:
--- Kraj citata ---
Skuter ne smije zagrijan ici dobro sa chokom. Ako ti je isao dobro, onda ces bez choka zaklat mashinu
_r0bi_:
--- Citat: 3alfa3 - 15 Listopad, 2010, 22:50:59 ---Skuter ne smije zagrijan ici dobro sa chokom. Ako ti je isao dobro, onda ces bez choka zaklat mashinu
--- Kraj citata ---
...ja svoj sad nemogu ni upalit sa cokom..a kamoli vozit :icon_thumright:
...ili upalim ga bez coka podignem cok on se ugasi.... :diplomac:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju