Tehnički kutak > Garaža

Aprilia SR 70 R by Mudri

<< < (23/31) > >>

mudri:
Bog ti pomogo...Danas zaboravim cok vratit i preso sam 15 km sa cokom dignutim i tero sam ga u par navrata do 110...jel moze sta bit skutu?

problem imam sa satom..nepokazje mi vise trip i stanje akomulatora i sat je izvan funkcije..to je nest krivo spojena ili nije  :glasses9:

110 km/h u krajnjoj,trosi cca 6L na 100 km ...baca na zadnji ako das fullgas na semaforu xD  i slajdra u zavojima  :laughing7:

CoK:

--- Citat: mudri - 14 Listopad, 2010, 23:31:59 ---Bog ti pomogo...Danas zaboravim cok vratit i preso sam 15 km sa cokom dignutim i tero sam ga u par navrata do 110...jel moze sta bit skutu?

problem imam sa satom..nepokazje mi vise trip i stanje akomulatora i sat je izvan funkcije..to je nest krivo spojena ili nije  :glasses9:

110 km/h u krajnjoj,trosi cca 6L na 100 km ...baca na zadnji ako das fullgas na semaforu xD  i slajdra u zavojima  :laughing7:

--- Kraj citata ---
kaj nemozes prebaciti sa ''mode'' prekidacem ili sta?

sto se zavoja tice, trebat ce napumpat gumu  ;D

nemoj me zaboravit vratit drugi put  :icon_thumright:

_r0bi_:

--- Citat: mudri - 14 Listopad, 2010, 23:31:59 ---Bog ti pomogo...Danas zaboravim cok vratit i preso sam 15 km sa cokom dignutim i tero sam ga u par navrata do 110...jel moze sta bit skutu?

--- Kraj citata ---

...sa dignutim cokom nemoze se nista sjebat samo malo vise trosi i to je to nebrini  :icon_thumright:
...a sto se tice sata mi nismo nista dirali tak da nismo mogli ni sjebat...jedino mađo kad je isprobavo iskru da nije kaki kurslus napravio....  :dontknow:

...potrosnja je ok al i ide ok tak da je to sve ok  :toothy12:   :toothy12:  :icon_thumright:

3alfa3:

--- Kraj citata ---

Skuter ne smije zagrijan ici dobro sa chokom. Ako ti je isao dobro, onda ces bez choka zaklat mashinu

_r0bi_:

--- Citat: 3alfa3 - 15 Listopad, 2010, 22:50:59 ---Skuter ne smije zagrijan ici dobro sa chokom. Ako ti je isao dobro, onda ces bez choka zaklat mashinu

--- Kraj citata ---

...ja svoj sad nemogu ni upalit sa cokom..a kamoli vozit  :icon_thumright:
...ili upalim ga bez coka podignem cok on se ugasi....  :diplomac:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju