Općenito > Maxiskuteri

pitanje u vezi kupnje..!

<< < (2/4) > >>

Homer:

--- Citat: loris46 - 10 Listopad, 2010, 20:33:18 ---hvala na linkovima...
ali opet jos mi nesto nije jasno...na 1.mjestu mi je beverly 500, ali sam cuo da te 500 masine imaju ceste kvarove..vodena, mjesa benzin i ulje, itd...dok verzija od 400ccm, se pokazala pouzdanijom...pa ako netko zna vise, neka slobodno kaze..

--- Kraj citata ---

navodno da, kod prve verzije 460 ccm (sve piše pa opet ponavljam). neki kažu da se to događa, vlasnici uglavnom nemaju pojma o tome. navodno injektor radio probleme. isto tako navodno, verzije 400 i 493 su puno kvalitetnije izvedene ali pitanje je koliko i kada ćeš to primijetiti. razlike u performansama između 400 i 460 su jedva primjetne (razlika na papiru je 1 KS ako se ne varam), pretpostavljam da ni 493 nije bitno drugačiji

@speed - tako je  :icon_thumright:

loris46:
runnera prodajem samo zato jer bi uzeo malo veci scoot,da mogu otici u kupnju bez brige di cu sa stvarima, da me moze fino povuci na otvorenim cestama, a i udobnost igra veliku ulogu...
novog beverliya ne planiram uzet, dao bi max ali max, 23tkn...znam da 250 mogu naci za te novce, ali 400 ili 300, malo teze, da ima manje od 10-15oookm..

ForRace3:
Ja imam Beverly 250, i mogu ti rec da sam jako zadovoljan...
Udobnost i kocnice su mu najvece prednosti, pa cak i suvozac kada sjedne i nasloni se na kofer uziva u voznji...
Jedino sto me poceo zajebavat u zadnje vrijeme, npr. maloprije se zaletim cca. 90-100 na sat i odjednom se motor ugasi, ali brijem da je to do servisa, nije dugo bio...cudno se ponasa u voznji, ali inace nemam zamjerke! ;)
Meni osobno je naj maxi scooter t-max 500, ali kosta previse novaca...ako uspijes naci bev 500 za dobru lovu i u dobro stanju, ne razmisljaj dugo!  :headbang:

loris46:
to mi i je u cilju..bev 500..dok me strah uzet 250..jer mislim da je ipak malo slab..

Go-Go RUNNER:
http://www.njuskalo.hr/skuteri-preko-50/piaggio-beverly-500-cm3-oglas-1732371

pravi za tebe  :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju