Ostalo > Svijet računala i mobitela

Probelmi sa Office 2007

(1/3) > >>

Cole#2:
Imam operacijski sustav Windows VISTA... Imam Office 2007 i sada imam problem sa njim... Kada ga otvaram prikaže mi se samo onaj kvadratić na kojemu samo piše Office 2007 i neće mi ga otvori.
Isto tako kada otvaram dokumente koje sam napisao i save-ao neće mi ih otvori nego samo piše:
MICROSOFT OFFICE WORD Not Responding

I tako uvik..

Ajde ko zna neka pomogne... Pliizzzzz

stark1:
kod mene nesto tako bilo,nikad nece da otvori,pa je brat morao neke kodove da skida za to

BlackNaranča:
inace vista ima neke zaštite protiv piratskih programa, još pogotovo ako si skidao windows update, pa moja preporuka ti je daj odjebite vistu ljudi koji vam je, moze ona bolje izgledat ali kao OS je sranje, btw 2gb ram minimum za vistu imat....a ako oces igre još igrat na nekim kvalitetnim detaljima onda još više, tako da to u vezi offica evo ja imam office 2007 na XP-u i radi savršeno, vista je malo zajebana, a pogotovo kao što sam rekao ako imas updates instaliran, i ako je još nisi aktivirao jer predpostavljam da imas piratsku, a serial ti nevalja i kaze jos 30 dana jel, onda crack moras nabavit i ima tu još puino sranja drugih, imao sam ju 2 tjedna i dopizdila mi pa sam se vratio na dobri stari XP!

Cole#2:
Imam original vistu i original office tako da....

I malo manje prostaći na forumu jer će te admin bannati

BlackNaranča:
a daj neš ti prostacenja lol, ovo je riječnik svih nas, u svakodnevnom govoru , zar ne ? ;)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju