Općenito > Generalno o skuterima
Najbrži skuter u RH 2t
MazdaMurairotor:
bilo bi mi full drag kad bi SVI potencijalni trkaci ovog foruma se nac na nekoj stazi i vidjet ko bolje slaze, vozi i ciji je ko i uvjek, NAJBRZI.
zasto nema nikakavo okupljanje ko u sloveniji, njemackoj ili italiji? bar jednom godisnje?
n0n4m3:
--- Citat: Skopa - 11 Listopad, 2010, 20:58:37 ---kako ti znas da ga niko nezna ustelovat...to mi je najdraze kad jedna baba pocme pricat pricu i onda se sve prica ka da je istina...jesi vidija motor ?ja san bija u garazi i motor je upalija na cak kad je stavljen zadnji dio a to je HPI struja
--- Kraj citata ---
eto pa ti si se voza na njemu dan-noc ...
cek ako je upalia znaci da je ustelovan ? pa i sam je reka da ga je vodia od jednog do drugog i cuni ga je jedva upalia sa tom strujom .. i znas sta je onda reka cuni .. to ti je to .. ja ti ovo nemogu sad ustelovat javi mi se u zimu kad nebude posla .. i tako motor stoji u garazi .. tako mi je zizi reka .. ako laze on lazem i ja
Nero:
--- Citat: MazdaMurairotor - 11 Listopad, 2010, 23:11:48 ---bilo bi mi full drag kad bi SVI potencijalni trkaci ovog foruma se nac na nekoj stazi i vidjet ko bolje slaze, vozi i ciji je ko i uvjek, NAJBRZI.
zasto nema nikakavo okupljanje ko u sloveniji, njemackoj ili italiji? bar jednom godisnje?
--- Kraj citata ---
mogli bi se organizirati bilo gdje u HR, kad bi netko imao volje naslo bi se posjetitelja.
XSH_tuned_MHR:
--- Citat: MazdaMurairotor - 11 Listopad, 2010, 23:11:48 ---bilo bi mi full drag kad bi SVI potencijalni trkaci ovog foruma se nac na nekoj stazi i vidjet ko bolje slaze, vozi i ciji je ko i uvjek, NAJBRZI.
--- Kraj citata ---
da to je to., bilo bi odlicno napravit susret ., nesto malo veće., doslo bi dosta ljudi sa foruma.
ima nas dosta koji tek slazemo masine., nebi bilo lose neki sprint race napravit., neko ovako pricat., treba to vidit ocima na cesti.
pm_xtech 59:
--- Citat: XSH_tuned_MHR - 12 Listopad, 2010, 11:26:30 ---da to je to., bilo bi odlicno napravit susret ., nesto malo veće., doslo bi dosta ljudi sa foruma.
ima nas dosta koji tek slazemo masine., nebi bilo lose neki sprint race napravit., neko ovako pricat., treba to vidit ocima na cesti.
--- Kraj citata ---
Potpuno se slažem :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju