Općenito > Generalno o skuterima

pomoc oko kupnje motora,,rs 125 ili yzf125 ili runner 125 ili vasa preporuka

<< < (7/8) > >>

animatrix:
sta se to moze pokvariti na 3000km?

Luksy:
znam par slucajeva di su bili kvarovi puno prije planiranih  :)

SRAD:

--- Citat: Luksy - 11 Siječanj, 2011, 15:50:54 ---rs je gust vozit sve do prvog kvara na neki 3000km. ali ces se onda kajat sta nisi uzeja yamahu  ;D

--- Kraj citata ---

RS 125 je puno kompletniji motor od YZF-a 125, od komponenti do performansi.
Šta se tiče trajnosti u ekstremnim uvjetima dobro podešen RS je izdržljiviji od Yamahe, samo što izmjenu prstena i pregled klipa treba obaviti na
nekih 20 000 km.
Apriliu prilikom kupnje treba malo uštelati te prije svake vožnje malo zagrijati i može voziti bez ikakvih problema dosta dugo. Vozio sam takav motor i nikada nikakvih problema.
Yamaha je dobra jer malo troši ali zato ne ide i puno je lošija voznost i kočnice, kod nje treba obratiti pozornost na potrošnju ulja jer prilikom žustre vožnje zna potrošiti.

Luksy:
sve ovisi sta ko voli,gledajuci rs on je lipsi a i puno je bolja zavrsna obrada
ali ka sta san reka znam za par slucajeva da su rs-i crkavali i puno prije 20 000km

SRAD:

--- Citat: Luksy - 12 Siječanj, 2011, 00:02:04 ---sve ovisi sta ko voli,gledajuci rs on je lipsi a i puno je bolja zavrsna obrada
ali ka sta san reka znam za par slucajeva da su rs-i crkavali i puno prije 20 000km

--- Kraj citata ---

Da i ja sam se susreo sa par slučajeva, a radilo se o nemarnim vlasnicima koji su ubijali na hladno te motore i koristili svakakva 2t ulja. RS je bitno dobro podesiti jer su novi tvornički podešeni sa siromašnijom smjesom i manjom potrošnjom ulja.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju