Općenito > Maxiskuteri
BOŽIĆNI POPUST ?
spoky:
Planiram kupiti maxi skuter (beverly cruiser 250 ili gileru nexus) pa me zanima hoće li i ove godine biti božićni popust (čini mi se 10%)? Gledam polovne skutere (2007.g.) i ljudi traže po 30000kn (ne kuže da se treba platiti i prijepis). Dok se plati prijepis 5% ispadne skuplje nego novi.
Pitanje: da li se isplati kupiti polovni skuter koji je svega 2000-3000kn jeftiniji od novoga? (novo je ipak novo!)
Pozdrav!
sax:
moj savjet:Novo je novo!Ko zan tko je jahao taj skuter pa makar i sa malo km.
Mr J:
Ja pouzdano znam za jedan X9 250ccm od clana mrcine... Skuter je bombon i cijena je dobra...
black-rox:
--- Citat: spoky - 24 Listopad, 2007, 19:26:56 ---Planiram kupiti maxi skuter (beverly cruiser 250 ili gileru nexus) pa me zanima hoće li i ove godine biti božićni popust (čini mi se 10%)? Gledam polovne skutere (2007.g.) i ljudi traže po 30000kn (ne kuže da se treba platiti i prijepis). Dok se plati prijepis 5% ispadne skuplje nego novi.
Pitanje: da li se isplati kupiti polovni skuter koji je svega 2000-3000kn jeftiniji od novoga? (novo je ipak novo!)
Pozdrav!
--- Kraj citata ---
Prodajem ti ja derbi gp1 250 star dva tjedna.
mrcina:
ako si kupac spoky dobiješ popust na keš,a odmah ti mogu reči koliko bu te izašlo prijenos i porez.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju