Općenito > Maxiskuteri

BOŽIĆNI POPUST ?

(1/6) > >>

spoky:
Planiram kupiti maxi skuter (beverly cruiser 250 ili gileru nexus) pa me zanima hoće li i ove godine biti božićni popust (čini mi se 10%)? Gledam polovne skutere (2007.g.) i ljudi traže po 30000kn (ne kuže da se treba platiti i prijepis). Dok se plati prijepis 5% ispadne skuplje nego novi.

Pitanje: da li se isplati kupiti polovni skuter koji je svega 2000-3000kn jeftiniji od novoga? (novo je ipak novo!)

Pozdrav!

sax:
moj savjet:Novo je novo!Ko zan tko je jahao taj skuter pa makar i sa malo km.

Mr J:
Ja pouzdano znam za jedan X9 250ccm od clana mrcine... Skuter je bombon i cijena je dobra...

black-rox:

--- Citat: spoky - 24 Listopad, 2007, 19:26:56 ---Planiram kupiti maxi skuter (beverly cruiser 250 ili gileru nexus) pa me zanima hoće li i ove godine biti božićni popust (čini mi se 10%)? Gledam polovne skutere (2007.g.) i ljudi traže po 30000kn (ne kuže da se treba platiti i prijepis). Dok se plati prijepis 5% ispadne skuplje nego novi.

Pitanje: da li se isplati kupiti polovni skuter koji je svega 2000-3000kn jeftiniji od novoga? (novo je ipak novo!)

Pozdrav!

--- Kraj citata ---
Prodajem ti ja derbi gp1 250 star dva tjedna.

mrcina:
ako si kupac spoky dobiješ  popust na keš,a odmah ti mogu reči koliko bu te izašlo prijenos i porez.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju