Ostalo > Svijet računala i mobitela
Par problema
Jump33r:
--- Citat: Aerox007 - 08 Listopad, 2010, 13:39:24 ---Audio driver mi je:
Zvučna kartica VIA VT1705 @ nVIDIA nForce 7025-630a (MCP68SE) - High Definition Audio Controller :dontknow: :dontknow: :dontknow:
--- Kraj citata ---
Jesi proba drkat malo po opcijama... Npr. upalit ovi Stereo Mix... :icon_scratch:
Ili probaj disable taj driver i onda ces vidit jeli ti do zvucne... I jos nesto ovi je vamo napisa da je on usteka mic i da mu je proradilo.. :dontknow:
EDIT: jeli ti prije radija sa ton zvucnon karticon??
Aerox007:
--- Citat: Jump33r - 08 Listopad, 2010, 13:44:29 ---Jesi proba drkat malo po opcijama... Npr. upalit ovi Stereo Mix... :icon_scratch:
Ili probaj disable taj driver i onda ces vidit jeli ti do zvucne... I jos nesto ovi je vamo napisa da je on usteka mic i da mu je proradilo.. :dontknow:
EDIT: jeli ti prije radija sa ton zvucnon karticon??
--- Kraj citata ---
Proradilo je odma jos kod tvojeg prvog posta kad sam u BIOS-u iskljucil audio driver :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:
Aerox007:
Znaci sad moram skinut realtek hd audio i preko njega to namjestit da mogu cod 2 igrat?
Aerox007:
Hahahhahahahhahahahhahahhahahahahhahahahahhahahhahah
Problem rjesen tak da sam piknuo jack od slusalice u mikrofon i sve radi :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6:
Jump33r:
--- Citat: Aerox007 - 08 Listopad, 2010, 16:40:09 ---Hahahhahahahhahahahhahahhahahahahhahahahahhahahhahah
Problem rjesen tak da sam piknuo jack od slusalice u mikrofon i sve radi :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6:
--- Kraj citata ---
Malo glupo sta moras drzat ustekane slusalice da bi igra ali bar radi... :icon_biggrin: :binkybaby:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju