Ostalo > Svijet računala i mobitela

Par problema

<< < (5/6) > >>

Jump33r:

--- Citat: Aerox007 - 08 Listopad, 2010, 13:39:24 ---Audio driver mi je:

Zvučna kartica   VIA VT1705 @ nVIDIA nForce 7025-630a (MCP68SE) - High Definition Audio Controller :dontknow: :dontknow: :dontknow:

--- Kraj citata ---

Jesi proba drkat malo po opcijama... Npr. upalit ovi Stereo Mix...  :icon_scratch:
Ili probaj disable taj driver i onda ces vidit jeli ti do zvucne... I jos nesto ovi je vamo napisa da je on usteka mic i da mu je proradilo.. :dontknow:

EDIT: jeli ti prije radija sa ton zvucnon karticon??

Aerox007:

--- Citat: Jump33r - 08 Listopad, 2010, 13:44:29 ---Jesi proba drkat malo po opcijama... Npr. upalit ovi Stereo Mix...  :icon_scratch:
Ili probaj disable taj driver i onda ces vidit jeli ti do zvucne... I jos nesto ovi je vamo napisa da je on usteka mic i da mu je proradilo.. :dontknow:

EDIT: jeli ti prije radija sa ton zvucnon karticon??

--- Kraj citata ---

Proradilo je odma jos kod tvojeg prvog posta kad sam u BIOS-u iskljucil audio driver :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Aerox007:
Znaci sad moram skinut realtek hd audio i preko njega to namjestit da mogu cod 2 igrat?

Aerox007:
Hahahhahahahhahahahhahahhahahahahhahahahahhahahhahah

Problem rjesen tak da sam piknuo jack od slusalice u mikrofon i sve radi :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6:

Jump33r:

--- Citat: Aerox007 - 08 Listopad, 2010, 16:40:09 ---Hahahhahahahhahahahhahahhahahahahhahahahahhahahhahah

Problem rjesen tak da sam piknuo jack od slusalice u mikrofon i sve radi :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6:

--- Kraj citata ---

Malo glupo sta moras drzat ustekane slusalice da bi igra ali bar radi... :icon_biggrin:      :binkybaby:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju