Ostalo > Motocikli
Supermoto project
VUKI TPH:
ljepo to sve izgleda sam nevolim bas ovu masinu od zongshena
( imam takvu na kvadu zracnjaka 250 ..zubcanici katastrofa trose se ,pucaju i sl. a i blokovi su jako mekani )
Deijvid:
Mislim i ja da je ta mašina :kenjkenj: ko i sve kinesko. Ali sad će bit sa mašinom od zongshena ako mi se ne svidi kvaliteta ubacit ću od honde xl200 ili 250 pašu na šeraf a njihova kvaliteta nije upitna
Nix666:
drago mi je što si se odlučio na žbice :icon_thumright:
ne znam da li si što planirao sa topom od spuha, ali ja bih nešto drugo piknuo gore :dontknow:
VUKI TPH:
--- Citat: Deijvid - 10 Ožujak, 2011, 09:01:58 ---Mislim i ja da je ta mašina :kenjkenj: ko i sve kinesko. Ali sad će bit sa mašinom od zongshena ako mi se ne svidi kvaliteta ubacit ću od honde xl200 ili 250 pašu na šeraf a njihova kvaliteta nije upitna
--- Kraj citata ---
svakako ako ces imat mogucnost stavi od honde ova od zongshena ti je cista kopija honde a na tu masinu od zongshena svi djelovi pasu od honde
Deijvid:
Auspuh ne mijenjam za sad ovo je homemade vlastita proizvodnja i jako sam ponosan na njega :laughing7:, još ako bude dobar.
Riješenje za žbice od felgu sam našao, posudio sam nareznicu M3.5 začudo to postoji a tomos ima žbice i niple 3.5 možda za vikend složim felge
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju