Ostalo > Svijet računala i mobitela

PES 2011

<< < (3/5) > >>

..::IVKULJA::..:
jel moze ko napisat jebene kontrole za komp.. nemam dzojstik... nemogu nikom uzet loptu jbt

speed:

--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 09 Listopad, 2010, 15:48:27 ---jel moze ko napisat jebene kontrole za komp.. nemam dzojstik... nemogu nikom uzet loptu jbt

--- Kraj citata ---
pa sam si narikataj na space,a,e,s,d,q :D

marko_AeRoX:

--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 09 Listopad, 2010, 15:48:27 ---jel moze ko napisat jebene kontrole za komp.. nemam dzojstik... nemogu nikom uzet loptu jbt

--- Kraj citata ---

ako te zajebava jer ne znas kad kontrole postavljas koji gumb na onoj đojstiku kaj znaci onda ti je ovak:

kvadratic - pucanje
x - dodavanje
trokut - for
kruzic - nabacivanje
gornja desna - sprint
gornja lijeva - mijenjanje igraca
ove dve donje su za finte ak se ne varam...

..::IVKULJA::..:
ok to sam procitao u uvodu igrice. i moze se podesit kao 3 razlicite kontrole ovo ono

e sad mene zanima.. na tipkovnici koje su oznake

znam da je ovak

A-pucanje
x-dodavanje
W-dodavanje u for
E-sprint
D-nabacivanje i uklizavanje
Q-prebacivanje igraca

e sad s kojim se oduzima lopta al bez uklizivanja,jer svaki put poberem zuti karton

marko_AeRoX:

--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 09 Listopad, 2010, 17:13:50 ---ok to sam procitao u uvodu igrice. i moze se podesit kao 3 razlicite kontrole ovo ono

e sad mene zanima.. na tipkovnici koje su oznake

znam da je ovak

A-pucanje
x-dodavanje
W-dodavanje u for
E-sprint
D-nabacivanje i uklizavanje
Q-prebacivanje igraca

e sad s kojim se oduzima lopta al bez uklizivanja,jer svaki put poberem zuti karton

--- Kraj citata ---

ja nemam tak slozeno... ali lopta bez uklizavanja se uzima s dodavanjem... a nabacivanje je uklizavanje... kvadratic ti je da ekipa radi pritisak na protivnika...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju