Tehnički kutak > Tuning skutera
LUNA 70-80 XXX (za sada 50 VISION)
Drnda:
--- Citat: robert - 29 Siječanj, 2008, 19:21:19 ---
--- Citat: Benjamin - 24 Listopad, 2007, 23:12:53 ---Ja imam isto AC pa nikakvih problema...smao trebas malo hladenje preurediti...odnosno onu plastiku...bum ti pokazao...bas sam gledao kak je kod tebe sad tvornicki napravljeno i opce mi nema logike zasto je to tak...
--- Kraj citata ---
na koju plastiku si ti mislio da treba preurediti?
--- Kraj citata ---
vjerovatno misli na onu iza prednjeg tocka sta je vec malo prorezana tako da se lake skine, to je ja mislim napravljeno ako netko zeli radit ac u lc
vpucko:
onu di ti je propeler za hladjenje :)
ivanm:
ja bi sad na tvom mjestu uložio malo više i napravio pravi "Luna projekt"..
na minarelli blok bez problema umjesto ventilatora možeš staviti pumpu vode, naprijed pod masku pripasati kiler i naravno crijeva i pošto već imaš u planu radilicu, uložiti malo više i nabaviti LC kit i sve to fino složiti da bude super konkurentan skuter..
mislim bilo bi stvarno šteta sad raditi AC..
pogotovo još ZX na to a imaš radilicu, stavi jači spuh..
npr evo ovak:
TP Trophy LC
Radilica
frga 19mm
variomat
kuplung
spuh tipa Yasuni R ili sl..
razmisli..
robert:
vidjet će mo! za sada je ok! nemislim raditi neku high end mašinu niti preradu u lc jer ako bog da ove godine stiže nexus!
speed:
--- Citat: robert - 29 Siječanj, 2008, 19:49:20 ---vidjet će mo! za sada je ok! nemislim raditi neku high end mašinu niti preradu u lc jer ako bog da ove godine stiže nexus!
--- Kraj citata ---
gle puno je isplativije stavit LC,znas da se nece pregrijat,a ako mozes,zasto ne
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju