Tehnički kutak > Tuning skutera
LUNA 70-80 XXX (za sada 50 VISION)
SlowRider:
Uzmes Dellorto fergazer 17.5 ili 19. Prednost 19-ici, znaci ako se dvoumis, a imas novaca, uzmi 19.
Mozes sa manualnog na elektricni cok preci bez problema, samo zamjenis cok sa manualnim, ali nisu svi fergazeri kompatibilni.
Benjamin:
dellorto 17.5 rabljeni sa ele cokom orginal kaj se ugraduje na piaggio modele nove se da nac oko 250-300kn ali nemoj preko toga platiti...
Benjamin:
I preporucio bi ti gus kit nikakav aluminij...gus je izdrzljiviji vise km izdrzi i u slucaju da zariba mozes brusiti...a sa hladenjem nemas nikakvih problema jel to nije neznam kolko jaki kit i ne vrti se puno...
Ja imam isto AC pa nikakvih problema...smao trebas malo hladenje preurediti...odnosno onu plastiku...bum ti pokazao...bas sam gledao kak je kod tebe sad tvornicki napravljeno i opce mi nema logike zasto je to tak...
robert:
--- Citat: Benjamin - 24 Listopad, 2007, 23:12:53 ---I preporucio bi ti gus kit nikakav aluminij...gus je izdrzljiviji vise km izdrzi i u slucaju da zariba mozes brusiti...a sa hladenjem nemas nikakvih problema jel to nije neznam kolko jaki kit i ne vrti se puno...
Ja imam isto AC pa nikakvih problema...smao trebas malo hladenje preurediti...odnosno onu plastiku...bum ti pokazao...bas sam gledao kak je kod tebe sad tvornicki napravljeno i opce mi nema logike zasto je to tak...
--- Kraj citata ---
da znam danas sam gledao u auto bilu tp kit(gus) koji ide na cpi! sad samo da organiziram neki stari orginalni cilindar i variomat onda idem gledati!
SlowRider:
Cilindar bi morao ici bez problema, a variomat bi isto trebao, samo ce mozda trebati koja podloska vise-manje.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju