Tehnički kutak > Tuning skutera

HIT Spojka Pro Series Big Bore

(1/2) > >>

pm_xtech 59:
HIT Spojka Pro Series od proizvođača Dr. Pulley

Ovo je spojka za big bore, možda sam slabo informiran ali još nisam nikada čuo da neko ima tu spojku... :dontknow:

Zanima me dal je neko imo tu spojku da mi kaže kakve su performance te kakva je u odnosu na malossi delta clutch,navodno da je ovo najbolja spojka...!!!???!!?

Evo razlike u cjeni nasprem Malossi delte clutch uzeto prema sipu -Malossi delta 125,40 e
                                                                                         Pro Series 198,55 e     ....

Hvala na odgovoru  8)

J.U.R.C.A:

--- Citat: pm_xtech 59 - 04 Listopad, 2010, 16:41:45 ---HIT Spojka Pro Series od proizvođača Dr. Pulley

Ovo je spojka za big bore, možda sam slabo informiran ali još nisam nikada čuo da neko ima tu spojku... :dontknow:

Zanima me dal je neko imo tu spojku da mi kaže kakve su performance te kakva je u odnosu na malossi delta clutch,navodno da je ovo najbolja spojka...!!!???!!?

Evo razlike u cjeni nasprem Malossi delte clutch uzeto prema sipu -Malossi delta 125,40 e
                                                                                         Pro Series 198,55 e     ....

Hvala na odgovoru  8)

--- Kraj citata ---

potpuno nepotrebna investicija!
pogotovo na serijskom ispuhu ili ispuhu tipa PM .

kale_malossi:
u potpunosti..nema potrebe uzimat kvacilo na takav setup..ako mislis uzet neki kit..samo daj..  :) :)

J.U.R.C.A:

--- Citat: kale_malossi - 04 Listopad, 2010, 17:07:11 ---u potpunosti..nema potrebe uzimat kvacilo na takav setup..ako mislis uzet neki kit..samo daj..  :) :)

--- Kraj citata ---
kakve veze ima kit na 180 ccm runneru sa spojkom ??
totalno nepotrebni post ali ok ako te to veseli.

pm_xtech 59:

--- Citat: J.U.R.C.A - 04 Listopad, 2010, 16:59:10 ---potpuno nepotrebna investicija!
pogotovo na serijskom ispuhu ili ispuhu tipa PM .

--- Kraj citata ---

Znam da je nepotrebno, ali kako sam več prije naveo nije mi poznata ta spojka pa me malo zanima razlika između nje i malossi delte, te dal je istina da je to najbolja spojka odnosno dali je kvalitetnija zbog izrade ili ima neka bolja rješenja od delte?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju