Tehnički kutak > Tuning skutera
yasuni c20
rolly:
Pusti ti šta ljudi govore ;Dšta je sa vama ljudi mhr replica+nardo se vrti na 12000,a di je tek race
Kamba:
...Replica koje se vrti na 12000 je čisti promašaj i krivo poštelan setup koji se dere ko lud i traje minimalno....Saletov TPR se vrti na 12100,toliko je bilo kad sam ja vozio a brate leti...tako da ne pričajte budalaštine,može se vrtit i na 20000 bespotrebno... :icon_thumright:
rolly:
Prijatelju jesi imao kad replicu i narda gore pa nemoj pričat ako neznaš..svako složi motor kako mu paše,nardu pašu okrertaji a ni replica se previše ne žali,možda ne traje al svaki jači tuning ni ne služi da traje
_r0bi_:
...ajd nemojte lupat gluposti molio bi mmaria ak vidi i cita ovu temu da se javi i objasni o cem se radi...jel nije sve u visokim okretajima...lik je doktor za te stvari :laughing7: :icon_thumright:
Kamba:
...ko kaže da nemože trajat...ajd da i ja spomenem Alfinu Replicu koja je odvrtila 30000....ja ne kažem da se ne može vrtit...nego kažem da je to bespotrebno i da može dat svu svoju snagu i na manjim okretajima.....šta bi ja moro imat Replicu da bi to znao... :o...moja serijala se prevrtava na 10000 jer mi je mrsko zamijenit rolnice....i sad bi ja trebo reć da su to idealni okretaji zato što se moj tak vrti.... :nono:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju