Općenito > Generalno o skuterima
speedfight 3
istipa622:
--- Citat: Force92 - 07 Listopad, 2010, 13:14:59 ---A Gilera/Aprilia/Piaggi godište 2009. i 2010. nisu slagani u Kini možda? :toothy12:
--- Kraj citata ---
ako i jesu ne izgledaju kao kinezi barem :icon_biggrin:
brembo:
videl sam ga neki dan na cesti....prošel je kaj šprih....pa ja mislim da je negde od rotora do ulaza u gaj imal 160 ....ako ne i više...
CoK:
daj nemojte srat bezveze u temi nego napisite nesto konkretno
--- Citat: Force92 - 07 Listopad, 2010, 13:14:59 ---A Gilera/Aprilia/Piaggi godište 2009. i 2010. nisu slagani u Kini možda? :toothy12:
--- Kraj citata ---
sr, runner, nrg novi ne...zip 4t, aportcity one, scarabeo 300, carnaby, typhoon novi da :dontknow:
Iwo SR Tuono:
--- Citat: CoK - 07 Listopad, 2010, 15:28:45 ---daj nemojte srat bezveze u temi nego napisite nesto konkretno
sr, runner, nrg novi ne...zip 4t, aportcity one, scarabeo 300, carnaby, typhoon novi da :dontknow:
--- Kraj citata ---
konkretno je to sa je SF3 slagan u kini, dijeli kineski dizajn sa kineskim skuterima i nikad neće ić kao piaggio i slični
Ivan_drifter:
bolje uzet jet forca oni su zadnji koji su slagali ludi francuzi ostalo je made in kina.... znaci sf2 ,jet force... od novog... nade se i polovan dobar... al ako planiras novo uzmi rade jeta il sf2 cjena je i manja mislim neg sf3
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju