Sportski kutak > Sve vezano za utrke

setup BBa za utrke?

<< < (12/13) > >>

Luksy:

--- Citat: 3alfa3 - 17 Listopad, 2010, 21:09:14 ---
Uhvatit jelene za novcanik  ;D

--- Kraj citata ---

upravo to  ;D

DvdAerox:

--- Citat: igor.sb - 18 Listopad, 2010, 00:43:53 ---ne

ovo dole 19,9 ks tuning
            15,5 ks original
je snaga na serijskoj masini i na tuned masine, nema veze sa spuhom serijski i ne serijski

samo graf pokazuje razliku između spuhova :icon_thumright:

je da je sitno al otprilike

ser spuh na 7800-7900 16,2-16,3 ks
a tecnigas na 9000-9100 15,2-15,3 ks

--- Kraj citata ---

Aha, ke smece, bas bi me za zx zanimalo sta kazu :)

DevMichele:
isto lose zx je jos gore...ugl sp ima 19 ks na radilici a na kotacu cca 15,16

2TDottore:
manje ima na kotacu full serijski...13-14...mjereno...  :)

kai se tice spuhova samo polini,malosi i jolly dolaze u obzir jer su provjereno dobri...

steeef:

--- Citat: ivan poljicanin - 11 Listopad, 2010, 23:48:55 ---bok !!!! ja iman tph  na njemu 172 maloosi ( nikakva kemija) auspuh od sp bez katalizatora i malosi getribu nista drugo bas nista sve standardno i poslin kupin sljedece djelove : radilicu 55mm,karb 26 delorto , maloosi multivar ,maloosi kunplug usise stage 6, leo vinci  auspuh ,maloosi kelvar remen , bjeli  centralni ,novi klip karike, lezaji i semerinzi skf pakiranje .... i sve lipo sklopin i na kraju se uvjerin da mi je motor prije isao bolje nego sa svin ovim djelovima .... sporcki djelovi su samo bacanje para  serijala dobro ustelana i naturpijana more izvuc snagu   bolju od tjuning djelova.... bas to sta  stipe kaze da se standardna garnitura more naturpijat jace od maloosija 172..

--- Kraj citata ---

treba to sve znat uštelat da ide jedno s drugim.ak se samo nakelji normalno da nebude skuter nikak išel.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju