Tehnički kutak > Tuning skutera
dellorto 21 black edicion - rad na leru i malo gasa
dr.josip:
Na skuteru imam dr evo, leovice ZX, malossi multivar, malossi fly, malossi remen.....oprugice....
Imam problem s karbo, dellorto black edicion (kako li se pise..:)), skinio sam filter (znaci nema nista) i opet trokira na leru i sve do 1/3 gasa..na leru je podnosljivo al dalje se skoro nemote niti voziti.. Na vise od 1/3 radi super..
Dizna je 92, ler je 60, cok 50..
Nisam siguran za klipic, al mislio sam ga malo skositi al nebi da napravim vise stete od koristi..
Kako osiromasiti smjesu od lera pa do 1/3???
spidi gonzalez:
Za siromasniju smjesu digni zeger na igli u najgornji polozaj,pa se time malo poigraj,vidim da nisi nista napisao u kojem ti je polozaju igla pa to provjeri... :icon_thumright:
Jump33r:
Ja bi proba sa manjon diznon... :icon_thumright:
:binkybaby:
vktr:
ja mislim da bi trebo malo prišarafit tzv šarafić smjese, moš probat eventualno spustit iglu ili probat neku drugu siromašniju iglu, ali to sve neće napraviti dovoljno promjene kao što bi trebalo skošenje klipića,
dr.josip:
Igla je skroz dignuta..sto daje odlicnu smjesu ali na pola gasa..gdje joj je najveci utjecaj.. Vijak smjese nema bas utjecaja na vise od ler - 1/8 gasa..
Mene zanima dali je moguce da "serijski" NOVI karburator moze praviti ovakve probleme..nista nije mijenjano.. Mislim da bi onda trebala na svim podrucjima gasa biti bogatija smjesa..a ne do 1/3 gasa..
Dal da probam skositi klipic?? Strah me je..jer onda nema povratka, a nemam rezervni..
Al opet, po svim tutorijalima je u pitanju skosenje kliznog cilindra..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju