Tehnički kutak > Tuning skutera
due+ štelanje karburatora
bakija:
ma nisu semerinzi danas san provjerija i nije prirubnica možda jednostavno neznan pogoditi zrak i gorivo. jel bi mi mogli reci otprilike koju diznu na koi filter zraka i u kojen položaju igla eventualno valjćići koe gr. gore gr. dolje šuste. itd. koi setup za poćetak pa ću ga kasnije naštelati kako treba.
Kamba:
...prika zašt si uzeo tako jak kit kad ne znaš poštelat...nije to samo tako...nemogu ti ljudi točno reč šta da staviš,svaki je skuter specifičan sam za sebe...nikad nije isto na 2 skutera...kuiš.....moraš probat sto načina....dok ne poglodaš navoj na radilici od skidanja variomata... :dontknow:
Iwo SR Tuono:
jesi pomaknuo paljenje za 3 stupnja?
bakija:
motor neća da vuće i gotovo danas sam mu stavija gljivu dizna 98 ista stvar. tek kad sam stavija par slojeva krpe na gljivu ide do nekih 30km/h i onda se guši jedina rijašenje je da dobija onaj šut je da mu ka karb. stavin ruku i kad se poćne gušiti maknem ruku i on potegne stvarno odlićno i nakon 10m guši se. Nisu semerinzi nije prirubnica struja nije baš je igra sa zrakon i to se vidi,e sad di da se igran neman pojma više dali je moguće da iz nekog razloga karb. je neispravan ili??????????????
SRAD:
Usisne lamele, dotok goriva u karburator...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju