Tehnički kutak > Tuning skutera

due+ štelanje karburatora

(1/6) > >>

bakija:
stavlja san na due sa karbon dellorto19 dizne 80-92 stalno mi se guši u pitanju je seriski filter zraka sa crvenom spužvom proba san sa lulicon i bez nje igra san se i sa žarafon od zraka ali uvik isto guši se jedono riješenje da motor dobije šut je da stavin ruku na lulicu di ulazi zrak u filter i kad se poćne gasiti ja mu dan gasa i onda potegne baš kako treba i nakon 20m se ponovno uguši. dali ko zna na koliko bi otprilike trebao biti odvidan šaraf od zraka i koja bi dizna bila dobra za due+ sa seriskin filteron i dali ga je uopće moguće naštelati sa norm.filteron.

aprilia area 51:
dizna negdje oko 82 igla na 2 zarezu  i saraf zasarafi do kraja i onda malo po malo odvrci dok ne bude dobro

bakija:
znaći seriski filter sa redspongom dali izvaditi lulicu ili da ostane? dizna oko 82 ali mislin da mi baš ta fali dali bi mogla 86 tu iman i štift na igli na drugom zarezu dali odozgo ili odozdo i igla je w16 a one ostale dizne zali njih terba mijenjati ili su ok

aprilia area 51:
izvadi lulicu igla na drugom zarezu od gore probaj sto blize toj 82 dizni a ako nemas nista manje onda stavi oko 92 95 i gljivu...

bakija:
nebitno je koja je gljiva. a nebi baš iša na tu kombinaciju da nebući previše i dali bi u tom slućaju sa gljivon puno otišla potrošnja gore. i dali gljiva ko filter za razliku od seriskog vuće više prašine mislin šporkog zraka koi bi mogao naštetiti cilindru.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju