Općenito > Propisi

registracija sa malim modifikacijama

<< < (3/5) > >>

RaspaNRG:

--- Citat: hondastreet - 07 Studeni, 2010, 21:56:31 ---neznamo kako vi,ali meni je stari neki k zablokiro kad je iso,ja mislim na svijecici i frajer na tehnickom je trazio dal ima prekidac za blokadu ;)) i zaje za zmigavce da nisu kako bi trebali bit, ali je na kraju odustao...to je bilo s di techom, a sam baotianom ga je isti frajer neznam tocno za sto al ga je zaje...ugl oba puta zagreb,vrbani-stanica za tehnicki pregled ;))

--- Kraj citata ---

sve ovisi o radnicima koji tamo rade..
ja sam svoju el blokadu palio pred njim i gasio.. leek se smije  :toothy3:

STJELE:
eo da neotvaram novu temu, u planu mi je neke dijelove maski obljepiti u foliju (bijeli karbon), jeli mi može ostati u knjižici boja crna, ipak nisam farbao maske, nego na njih naljepio foliju, znam da u njem. cijeli auto kad obljepiš folijom, npr. taksi kada uzmu kupe crni, ili neke druge boje pa ga samo obljepe folijom, radi veće mogućnosti prodaje, i kod njih se netreba unositi boja folije nego ostaje boja vozila  :help:

3alfa3:

--- Citat: stylingmaniac - 09 Studeni, 2010, 17:00:20 ---eo da neotvaram novu temu, u planu mi je neke dijelove maski obljepiti u foliju (bijeli karbon), jeli mi može ostati u knjižici boja crna, ipak nisam farbao maske, nego na njih naljepio foliju, znam da u njem. cijeli auto kad obljepiš folijom, npr. taksi kada uzmu kupe crni, ili neke druge boje pa ga samo obljepe folijom, radi veće mogućnosti prodaje, i kod njih se netreba unositi boja folije nego ostaje boja vozila  :help:

--- Kraj citata ---

Ne znam, ali logika je da se boja ispod naljepnice ne moze vidjeti pa prema tome...

RaspaNRG:

--- Citat: stylingmaniac - 09 Studeni, 2010, 17:00:20 ---eo da neotvaram novu temu, u planu mi je neke dijelove maski obljepiti u foliju (bijeli karbon), jeli mi može ostati u knjižici boja crna, ipak nisam farbao maske, nego na njih naljepio foliju, znam da u njem. cijeli auto kad obljepiš folijom, npr. taksi kada uzmu kupe crni, ili neke druge boje pa ga samo obljepe folijom, radi veće mogućnosti prodaje, i kod njih se netreba unositi boja folije nego ostaje boja vozila  :help:

--- Kraj citata ---
odeš u najbližu stanicu i pitaš... tako si najsigurniji  :glasses9:

STJELE:
odi ti Raspa za mene, tebi je preko puta   :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju