Tehnički kutak > Tuning skutera
HITNO dizna za dellorto 19
bakija:
ja bi rađe na seriski filter pa da ga preradin ako je potrebno gljiva mi nije to što mi treba. ako je baš potrebno onda može ali rađe na normalnom filteru i ta prerada možeteli mi to pojasniti što to podrazumjeva dali je to samo izvaditi onu lulicu ili ima još nešto što se da napraviti.
LukyGS:
--- Citat: bakija - 30 Rujan, 2010, 19:40:26 ---ja bi rađe na seriski filter pa da ga preradin ako je potrebno gljiva mi nije to što mi treba. ako je baš potrebno onda može ali rađe na normalnom filteru i ta prerada možeteli mi to pojasniti što to podrazumjeva dali je to samo izvaditi onu lulicu ili ima još nešto što se da napraviti.
--- Kraj citata ---
Prerada filtera ti znaci izbušiti koju rupicu na filteru staviti malossi red spužvicu!.
Probaj na seriskom filteru da ništa ne bušiš staviti diznu 72 do 85 tu bi negdje trebalo biti sa seriskim filterom!.
A sa gljivom ti ide dizna 92 do 105-110!.
bakija:
naravno sa gljivon ide i potrošnja gore više mi se sviđa normalni filter već imam redsponge ali još nisan izvadija lulicu proba ću sa diznon 85 i kombinaciju sa lulicon i pez nje
bakija:
sad san stavija dellorto 19 a u njmu je dizna koja se dobije sa njim a to je 70 motor odlićno radi na leru a kad mu dam gas naće da ode u okretaje i da krane taman da će kreniti i uguši se i radi do cirka 3000 okretaja i gasi se jeli to samo dizna problem ili može biti tu još nešto?
bakija:
bili bilo pametno staviti TC Unit na due+
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju