Općenito > Oprema
held oprema
Oklop:
--- Citat: KicHo7 - 23 Listopad, 2007, 16:30:58 ---eee to je vec onda dobar poso :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
jos kad bi netko napisao valja li ili ne...(jucer pitao jednog trgovca, ali naravno on hvali svoje pa kaze da je a-pro malo bolji od helda...a razlika u cijeni 20% :))
::Maxter:::
znam par ljudi koji imaju held opremu, imam je i ja... cuj, nije u stilu dainesse, m-tech, ali za te pare dobijes dost solidnu jaknu. Imam svoju vec 2,5 godine i super zadovoljan, odlicna po zimi (isprobano do -20 :toothy10: ) takoder vodo i vjetronepropusne. Jeftina moto oprema, a opet nije neka noname firma. ukoliko ne trazis da ti jakna bude dizajnerski savrsena i da nosis neznam kakvu marku, onda held toplo preporucam. ocjena: 3 (ja sam se svoje navolio vec, tak da.... :toothy9: ) :icon_thumright:
Oklop:
--- Citat: ::Maxter:: - 23 Listopad, 2007, 17:49:08 ---znam par ljudi koji imaju held opremu, imam je i ja... cuj, nije u stilu dainesse, m-tech, ali za te pare dobijes dost solidnu jaknu. Imam svoju vec 2,5 godine i super zadovoljan, odlicna po zimi (isprobano do -20 :toothy10: ) takoder vodo i vjetronepropusne. Jeftina moto oprema, a opet nije neka noname firma. ukoliko ne trazis da ti jakna bude dizajnerski savrsena i da nosis neznam kakvu marku, onda held toplo preporucam. ocjena: 3 (ja sam se svoje navolio vec, tak da.... :toothy9: ) :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
napokon:)
tako nesto sam htio cuti...pogotovo ovo da je isprobana na -20 :toothy10:
thx na odgovoru...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju