Tehnički kutak > Tuning skutera
dali se isplati mnjenjati prednju vilicu na sf2
Drnda:
tocno, ja sam presao i preporodio se...
igor.sb:
--- Citat: Drnda-1 - 01 Listopad, 2010, 20:11:24 ---od roxa je u rangu vxrovih vilica. tj najbolje od 50 ccm su u roxa.. ali paioli kao u mene, novije one haifa, su drugacije malo..
--- Kraj citata ---
sta je bolje il ne, ne znam
al sr koji ima 3 vrste vila, ne mogu sve 3 biti iste
i nije haifa nego kaifa
marin18:
--- Citat: zmijavci - 01 Listopad, 2010, 14:37:40 ---evo,,ja sa svojim sf-om..sve najbolje o vilici..ja kad sam sjeo na frendova f-12r...meni je taj malagutti cisto smece za vozit...cijeli krut nekako..kad preko rupe tuce sve...uopce ga ne mozes legnit u zavoju kao sf-a...ugalvnom sve pohvale za mono vilicu..i nikad ne bih mijenjao :dontknow: :dontknow: :dontknow:
--- Kraj citata ---
to za f-12 pricas gluposti to su paoli vilice ko u rox-a,i nemoze sf-ov mono bit bolji po nicemu vjeruj mi da znam sta pricam,za kvalitetu necu ni pricat jer sam vidio kako vilica izgleda poslje proklizavanja sa 30 na sat.....
Drnda:
igore, da kaifa su , zeznuo se pri pisanju :toothy11:
nezz kakve su sve 3 od sra, jer imaju razliciti modeli, ali ja sam od puno ljudi cuo da su roxove najkvalitetnije od 50 ccm skutera, stavio je na skuter i sve je super... razlika izmedju ove i mono je nebo i zemlja, nebi se nikada vratio na mono sada...
Iwo SR Tuono:
ja se isto slažem da su od aeroxa paioli najbolje :headbang:
probao sam sf2 s tim mono vilicama, prešao 15km i vrati motor dečku i nemam namjeru više se voziti na tom motoru niti kupovati takav motor, neznam kako ej na arei ali na pežou je to strašno loše za vozit, valjda sam navikao na klasične vile pa zato ali svejedno
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju