Sportski kutak > Sve vezano za utrke
PH Hrvatske -Novi Marof
divljakusa:
--- Citat: divljakusa - 24 Rujan, 2006, 21:29:28 ---eto...i mene...sva sam nekak u bedu...no nema veze...ukupno u hrvatskoj sam treca...weee... a nas luka....dozivio je malu nezgodu..te je zavrsio u bolnici...jos neznamo kaj mu je...no nagadjase da je slomljen kuk...i ruka.....hmh...eto...kasnije ubacim poredak...kiss svima...
--- Kraj citata ---
....potkrala se greska....jer je u marofu nastradao marko zidarić......oprostite za krivu informaciju.....
eladio:
koji su sluzbni rezultati i poredak ? ajde daj i neke komentare pa da objavim na stranici :headbang:
divljakusa:
.....a ako vas bas zanima kak izgleda divljakusa.....izasla je motorevija....i divljakusa je u njoj.....
LUKA:
--- Citat: divljakusa - 25 Rujan, 2006, 22:18:08 ---
--- Citat: divljakusa - 24 Rujan, 2006, 21:29:28 ---eto...i mene...sva sam nekak u bedu...no nema veze...ukupno u hrvatskoj sam treca...weee... a nas luka....dozivio je malu nezgodu..te je zavrsio u bolnici...jos neznamo kaj mu je...no nagadjase da je slomljen kuk...i ruka.....hmh...eto...kasnije ubacim poredak...kiss svima...
--- Kraj citata ---
....potkrala se greska....jer je u marofu nastradao marko zidarić......oprostite za krivu informaciju.....
--- Kraj citata ---
šta si na mene mislila? :icon_scratch:
divljakusa:
--- Citat: LUKA - 26 Rujan, 2006, 18:45:42 ---
--- Citat: divljakusa - 25 Rujan, 2006, 22:18:08 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
šta si na mene mislila? :icon_scratch:
....da....mislila sam da si to ti.....
--- Kraj citata ---
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju