Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox 2010

<< < (11/11)

Miki-speedy:
Pa kako j#bo te sve?  :angry7:

Guje:
dell 17 phva ts
dizna 72
red sponge
Treba li dirati šta, čekam one iskusne  :icon_biggrin:  ???

pajobulajic:
na delorto 17.5 karburatoru nece moci da ti podize siber do kraja jer je sajla gasa iz dva komada pa treba da se prepravi malo na njihovom spoju i onda ce moci, to ti je za pocetak. ja sam vozio na 70 diznu i ne diras nista na airboxu samo ga malo porestelujes na igli i malo vazduh jer meni nije radio kako treba sa 75 diznom. a sto se tice fabrickog karburatora na mom je bio sa delorto 12 i dizna u njega je fabricki 85 i mislim da je to sasvim dovoljno tako da ni na njemu nemas sta da diras bez ako ne mislis da ga useres :)

danc00:

--- Citat: pajobulajic - 20 Kolovoz, 2011, 17:20:42 ---na delorto 17.5 karburatoru nece moci da ti podize siber do kraja jer je sajla gasa iz dva komada pa treba da se prepravi malo na njihovom spoju i onda ce moci, to ti je za pocetak. ja sam vozio na 70 diznu i ne diras nista na airboxu samo ga malo porestelujes na igli i malo vazduh jer meni nije radio kako treba sa 75 diznom. a sto se tice fabrickog karburatora na mom je bio sa delorto 12 i dizna u njega je fabricki 85 i mislim da je to sasvim dovoljno tako da ni na njemu nemas sta da diras bez ako ne mislis da ga useres :)

--- Kraj citata ---

Na delortu 17.5 TS ne moraš apsolutno niš dirat kaj se slaganja tiče, paše el ćok od gurtnera, i gas sajla je dosta duga, tj kratka! Klipić se diže do kraja pri punom okretaju ručkice! Sa 19mm neki imaju tih problema ali sa aeroxom i tim karburatotom sigurno to neće biti problem! Jer sa 17.5 TS se dobi ona vodilica sajle pod 90° koja vodi u karb. Dok ja recimo na 19mm nisam to dobil nego samo ravnu vodilicu i tada mi se klipić nije dizal, pa sam moral kemijat sa starog karba tu voilicu, inaće se da i to kupit pa je sve 5!

@guje

slika vara, tj mi ne vidimo stvarnu boju, ali ako nije bijela ni crna ni mokra onda je dobra :icon_thumright: Tako nekako ti i treba bit oko 75 dizne!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju