Općenito > Propisi

vozacki ispit..

<< < (3/4) > >>

Jump33r:

--- Citat: cosa_wp - 02 Listopad, 2010, 20:27:03 ---ja nevidim da je on negdje naveo sa koliko se moze polagati voznja mozda je mislio i na testove koje mozes odraditi sa nepunih 16/18

--- Kraj citata ---

A oko cega se vi pripirete,upisa on taj vozacki misec dana prije ili misec dana kasnije isto mu dode...  :binkybaby:

gokiSP:
Nije isto. Dok voziš sate knjižica auto škole ti je isto što i vozačka, prema tome ne smiješ sjesti na motor/u auto prije 16/18 godina. E sad, ako se instruktoru i auto školi da riskirati onda možeš prije 16/18 polagati, ali u pravilu i po zakonu ne.

rogi75ri:

--- Citat: gokiSP - 02 Listopad, 2010, 23:59:22 ---Nije isto. Dok voziš sate knjižica auto škole ti je isto što i vozačka, prema tome ne smiješ sjesti na motor/u auto prije 16/18 godina. E sad, ako se instruktoru i auto školi da riskirati onda možeš prije 16/18 polagati, ali u pravilu i po zakonu ne.

--- Kraj citata ---

nije istina...vožnja se smije odrađivat, na ISPIT VOŽNJE SE IZLAZI TEK S NAVRŠENIH 16/18..do tad se smije vozit... a i da je šta krivo po zakonu..valjda bi znao,jer su nas štopali i kad sam za motor sate odradjivao,i kad sam za auto odradjivao...a sve prije navršene godine..za auto sam položio,znači ispit točno na datum rođenja..još po satima ni nisam imao navršenih 18  :toothy12: al ok,to je cjepidlačenje  :glasses2:

rogi75ri:

--- Citat: 1995 - 03 Listopad, 2010, 10:12:09 ---ok.. znaci nista prije 16..   :( :hmh: :sad1: :sad1: :sad1: :sad1:

--- Kraj citata ---

bravo  :icon_thumright: :icon_thumright:

lijepo sam ti napisao..al očito je teško pročitat i shvatit..

uostalom,da oćeš polagat,da te zanima,išao biš u autoškolu,i pitao,šta kako,a ne tu na forumu,di je miljon ljudi i svatko drugačije kaže..  :rofl1:

pixa.93:
upises s 15 i pol.ljepo polako propise rijesis pa prv pomoc pa lagano vozis i tama dok navrsis 16 ti dode zavrsni ispit.tak sam i ja

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju