Općenito > Propisi

otplata na rate

<< < (2/4) > >>

marko.p:
JB ovjeruje potpis, a to kaj ugovor nije dobro napravljen kao nema veze...

uglavnom, solemnizirat ugovor kod JB i to je to

speed:

--- Citat: marko.p - 28 Rujan, 2010, 10:43:10 ---JB ovjeruje potpis, a to kaj ugovor nije dobro napravljen kao nema veze...

uglavnom, solemnizirat ugovor kod JB i to je to

--- Kraj citata ---

solemiziranje dolazi u obzir kada se radi o velikim kreditima i sl...

a ovo se rijesi kupoprodajnim ugovorom...ispuni se kolko je dato love i u koliko ce se obroka platiti ostatak....potpisem ja ko prodavatelj i kupac i to se ovjeri i s time se moze ici na sud ako se ne placa....

3alfa3:

--- Citat: speed - 28 Rujan, 2010, 13:07:40 ---solemiziranje dolazi u obzir kada se radi o velikim kreditima i sl...

a ovo se rijesi kupoprodajnim ugovorom...ispuni se kolko je dato love i u koliko ce se obroka platiti ostatak....potpisem ja ko prodavatelj i kupac i to se ovjeri i s time se moze ici na sud ako se ne placa....

--- Kraj citata ---

Znas li koliko kosta takvo nesto i koliko to traje? Dobro, na kraju ce ti biti vracen taj novac jer ce ga stranka koja izgubi parnicu platiti, ali vjeruj mi, na sud ne zelis ici...

speed:

--- Citat: 3alfa3 - 28 Rujan, 2010, 13:09:23 ---Znas li koliko kosta takvo nesto i koliko to traje? Dobro, na kraju ce ti biti vracen taj novac jer ce ga stranka koja izgubi parnicu platiti, ali vjeruj mi, na sud ne zelis ici...

--- Kraj citata ---
znam da je rizicno i to sve...kaj se mene tice ne dam knjizicu vozila,prometnu dam...i potpisemo ovo i ako ne placa saljem na sud pa nek se oni s njime hebu...

Luksy:
u svakom slucaju rizicno
el bas moras prodat njemu i to na rate,moze te vrlo lako sje*** ,a cekajuci da sud to rijesi bojim se da bi se itekako naceka

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju