Ostalo > Svijet računala i mobitela

PC oslabile performance

<< < (2/3) > >>

Crazy Kuree:
Et vratio sam stare i isto opet... Znal neko dobar antivirus osim nod 32 kojeg već imam. EDIT: imam Eset smart security sad skidam i nod 32

NeoDJW:

--- Citat: Crazy Kuree - 27 Rujan, 2010, 15:37:05 ---ma samo novi windows bi to riješio al nebi to radio, živcira me onoliko instaliranja pogotovo me mrzi ove stranice u favoritima nalazit pa lozinke ukucavat, driveri su 260.63 iz 9 mjeseca al od nekog drugog proizvođača isto kao od ati omega... sad ću probat ove "orginal"

--- Kraj citata ---

pa napravi backup favorita ....

Crazy Kuree:
Instaliro novi windows i opet isti problem, vidio sam da ima mnogo prašina na hladnjaku procesora, al svejdno ne ide preko 60 temperatura, a čuo sam da bi to moglo bit uzrok

Crazy Kuree:
Detaljno očistio i promjenio paste, sad radi bez štopanja i bolja je grafika, al na 3d mark score 10500 a bio 11200 još sa starim driverim

funkyzg26:

--- Citat: Crazy Kuree - 30 Rujan, 2010, 01:18:15 ---Detaljno očistio i promjenio paste, sad radi bez štopanja i bolja je grafika, al na 3d mark score 10500 a bio 11200 još sa starim driverim

--- Kraj citata ---

a taj 3dmark ti je veči manji od drivera do drivera ,i i ima ti veze s ostalim komponentama  na svojem 3dmark vantagu score mi je oko 21000 sa mojom ocanom i7 gtx295 pilom  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju